Dizajnerka Verica Rakočević, progovorila je o današnjem „trendu“ estetskih korekcija kod mladih devojaka.

Modna dizajnerka, Verica Rakočević, i u osmoj deceniji života pleni svojim izgledom i harizmom. U braku je sa 35 godina mlađim, Veljkom Kuzmančevićem. 

Foto: ATAIMAGES

 

Verica je jednom prilikom govorila o današnjem trendu kod omladine, najviše devojaka, da se podvrgavaju estetskim korekcijama, te ističe da je zgrožena činjenicom da je mladim devojkama važnije da se „napumpaju“, nego da rade nešto što će ih oplemeniti.

– Nigde nisam videla tu količinu prostakluka kod mladih devojaka koliko sam videla kod nas. Verujte mi, videla sam možda u nekiim zemljama gde je primitivni svet, poluobrazovan, koji na taj način živi i opstaje. Ne znam više ni kako da se izrazim… Ja to smatram bolešću roditelja koji to svojoj deci dozvoljavaju, makar ta deca imala i preko 20 godina – rekla je dizajnerka za estetic.rs, pa dodala da je važno da roditelji utiču na svoju decu:

Foto: Instagram

 

– Možete vi na vreme da naučite svoje dete da mu je mnogo bitnije da pročita dobre knjige, da vidi dobru predstavu, da se bavi nekim poslom koji će ga ispuniti i oplementiti, nego da napumpa zadnjicu, usta, da nadogradi kosu, nokte, i da ode na splav.

– Ta manija, mislim da je prisutna, govorim sada za Beograd, i mislim da je ovde zastrašujuće u kojoj količini je to uzelo maha – zaključila je Verica.


sledeća vest

Originalni tekst