Fudbaleri TSC-a savladali su ekipu Radničkog iz Kragujevca 4:3 u okviru 34. Superlige Srbije, a straget tima iz Bačke Topole nije se preterano obazirao na rezultat u Kruševcu već je čestitao svojim igračima na uspehu.

НИ РЕЧ О ПАРТИЗАНУ: Лазетић имао занимљиву честитку за своје фудбалере

FOTO: M. Vukadinović

Prokomentarisao je sam meč i čestitao sovjoj ekip na osvojenom trećem mestu.

 – Utakmica kakvu smo i očekivali, i Radnički i mi garantujemo golove. Bili smo izvanredni u prvom poluvremenu, vodili smo 3:0, moglo je biti i više. Kasnije četvrti gol, pa posle toga malo je… Radnički ima svoj kvaliett, približili su se u poslednjim minutima, ali bez obzira na to, mogu samo da čestitam mojim igračima što smo obezbedili to famozno treće mesto tri kola pre kraja. To je velika stvar u ovoj konkurenciji, zadovoljni smo zbog toga. Spremamo se da i u poslednje tri utakmice budemo najbolji mogući – rekao je Lazetić.

Prokomentarisao je i sledećeg rivala.

 – Probaćemo da ponovimo neke stvari koje su danas bile odlične, ali isto ćemo pokušati da ispravimo neke nedostatke u defanzivi koje bi Čukarički mogao da kazni. Znamo šta nas očekuje, protivnik u rangu Radničkog, ali ovde smo uvek favoriti, pa želimo to da pokažemo i u sledećem meču u nedelju – zaključio je Lazetić.

Podsetimo, TSC se približio Partizanu na dva boda razlike i borbu za Ligu šampiona učinio zanimljivijom.

BONUS VIDEO: MUK U HUMSKOJ: Bivši igrač Zvezde u finišu meča srušio Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst