Starleta Sandra Meduza skrenula je pažnju javnosti na sebe zbog blamova u kvizu znanja, potom je bila i učesnica rijaliti programa “Parovi”, a sada je šokirala novim izgledom.

Sandra se neko vreme nije pojavljivala u javnosti, a nove fotografije pokazuju da je estetskim korekcijama gotovo potpuno promenila lični opis.

Sudeći po fotografijama na Instagramu, Sandra Meduza više ne liči na sebe.

Foto: Printscreen

 

Sandra je je otvorila profil na sajtu Only Fansu gde naplaćuje intimne fotografije. Aktivna je i na društvenim mrežama, ali se toliko promenila da uopšte ne liči na sebe sa početka karijere.

Foto: Printscreen

 

Podsetimo, pre izvesnog vremena, pojavio se cenovnik Sandre Meduze, koji je objavio jedan portal.

Foto: Printscreen

 

U slučaju da želite neku njenu intimnu fotku, izdvojite 100 evra. Ukoliko vam je to mnogo, ona bi mogla da vam ponudi kratki snimak u donjem vešu koji košta duplo manje. Što se dopisivanja putem poruka tiče, u Sandrinom cenovniku je jasno: “Ko uplati kredit taj će moći da se dopisuje”, a pored toga je i uslov da Sandra ima slobodnog vremena, koje bi izdvojila za vas. Njena zadnjica kao reklama košta 300 evra, dok onaj ko želi da je iznajmi na 12 sati treba da spremi 450 evra, ali ne bi trebalo previše da se nada, jer intimnog odnosa ne bi bilo. Za tu cenu dobijate pogled na nju i naravno razgovore koje Sandra Meduza može da vam ponudi – preneo je portal “Espresso”.

Foto: Printscreen

 

Sandra Meduza postala je poznata po svojim šok odgovorima u kvizu znanja.

Sandra je tada izjavila da je himna Srbije “Sveti Sava” i da je Nikola Tesla izumeo elektroniku, a ove video klipove je pogledalo više od pola miliona ljudi.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Usred skandala otputovala u rodni kraj! Ana objavila video sa ulice, pa poslala moćnu poruku!

sledeća vest

Vesti

Minimalac u Srbiji 2023 iznosi 230 dinara po satu?! Pogledajte detaljnu računicu zarada u odnosu na broj radnih dana i sati Srbiju će zapljusniti afrički talas! Šta to znači!? Meteorolog otkrio prognoze za jul PALMA: ČELOKOLONAŠI ŠETNJE U JAGODINI SU UNIŠTILI JAGODINU KADA SU BILI NA VLASTI OD 2000 – 2004. Gledali ga u čudu dok stiska

Društvo

Gledali ga u čudu dok stiska “ono na šta bi ćale bio ponosan” Slavimir je svima nama faca, genije… A “vuče” tužnu i tešku priču još iz 1987!

Slavimir Stojanović beogradski je grafički dizajner, kreativni direktor, ilustrator i vizuelni umetnik, kao i dobitnik preko 300 međunarodnih priznanja i nagrada u domenu dizajna i advertajzinga, ali i nagrade UEPS-a za životno delo. Slavimir zaslužuje divljenje, njegovi uspesi i karijera zaslužuju i zavređuju divljenje! Ipak, ko bi rekao da je ovaj talentovani, vredni gospodin završio fakultet tek danas? Niko! Ali tu se krije još jedna zanimljiva priču u nizu svih Slavimirovih zanimljivih priča. U zanimljivostima ima i jako tužnih delova, teške pozadine, pa gledajte sad ovo!

PROTESTUJU PROTIV NASILJA, A ZA MALO DA SE MEĐUSOBNO POBIJU! Ćuta u klinču sa snimateljem opozicije Čak 26 miliona kofera izgubljeno na aerodromima! Evo šta je razlog - dajemo 3 saveta kako to da sprečite! Preminuo Radomir Ugrnić

Originalni tekst