Kompanija ProMobi povodom 14 godina uspešnog rada pripremila je rođendanski poklon svim kupcima, kao i neverovatne popuste u svojim prodavnicama – i do 40%. Marko Milićević, menadžer poslovnog razvoja, otkrio nam je šta korisnici mogu da očekuju 26. juna na tri lokacije.

U saradnji sa našim partnerima dogovorili smo se da ove godine omogućimo svima koji su čekali naš rođendan velike popuste i do 40%, što je značajna ušteda za svakoga. Tako će za mobilni telefon Samsung S23 Ultra 12/512 Zeleni 5G izdvojiti 155.999 dinara umesto dosadašnjih 193.999 dinara, a tablet Samsung T220, srebrni ili sivi sa WiFi, mogu da kupe za samo 9.999 dinara. Sa partnerima iz kompanije Huawei odlučili smo da cene budu VIP, pa uređaji mogu da se kupe po ceni od 5.500 do 21.999 dinara. Ne želim da otkrivam sve pogodnosti koje smo pripremili, jer želimo da vas iznenadimo i da budemo dobri domaćini. I to nije sve. Pored popusta, pripremili smo i različite aktivacije u kojima će kupci moći da učestvuju i da osvoje vredne nagrade.  Želim da istaknem da su količine uređaja po ovim jedinstvenim povlašćenim cenama ograničene.

Marko Milićević, menadžer poslovnog razvoja, ProMobi

Koje lokacije kupci mogu da posete?

Naša tri maloprodajna objekta nalaze se u TC Galerija, gde se nalazi Samsung brand store, Multi brand store u Endija Vorhola 9 na Čukarici i na Terazijama 31. Omiljeni brendovi telefona, tableta i pametnih satova čekaju posetioce. Posvećeni smo tome da imamo najkvalitetniju uslugu, brz i efikasan servis i iz godine u godinu sve smo bolji i bolji, jer želimo da naši korisnici budu zadovoljni.

Saznali smo da imate i jednog ekskluzivnog „gosta“ u Samsung brand store u Galeriji. Ko je on?

Reč je o robotu koji radi dijagnostiku telefona. Za samo nekoliko minuta telefon prolazi kroz više desetina testova i korisnik uz pomoć kamere može da vidi u kakvom je stanju njegov „ljubimac“. Izuzetno važno je da se posle analize dobija sertifikat o ispravnosti uređaja, i u ovom trenutku ga u Srbiji izdajemo samo mi, kao „produžena ruka“ proizvođača, od kojih smo dobili potvrde za izdavanje.

Koji telefoni mogu da se donesu?

Korisnik može da donese uređaj star do 4 godine i robot će proceniti njegovo stanje i vrednost. Ako neko želi da ga zameni za novi Samsung uređaj, može to da uradi uz doplatu koja se vrši u zavisnosti od procenjene vrednosti telefona i vrednosti uređaja za koji se menja, bilo da je to novi  telefon, slušalice, tablet ili pametni sat.

Znamo da organizujete mnogo aktivnosti. Šta je u pripremi za naredni period?

Mnogi naši korisnici su upoznati sa Huawei servisnim danima, koji će biti nastavljeni svakog poslednjeg četvrtka, petka i subote u mesecu. Tokom ovih dana cena je niža 20% za popravke telefona, među poklonima koje dajemo je i zaštitna folija za ekran, a vršimo i besplatno dubinsko čišćenje telefona. Podsećamo vas da smo mi prvi zeleni servis u regionu, pa svi korisnici mogu da recikliraju stare uređaje i  uštede pri kupovini novih.

Još jednom vas pozivam da budete sa nama 26. juna, učestvujete u aktivacijama, iznenađenjima i da obradujete sebe novim uređajima po neviđenim popustima.

Originalni tekst