Milica Dabović ne prestaje da provocira na društvenim mrežama, a vrela fotka koja je okačila na Instagramu je oduševila jači pol.

Bivša košarkašica, koja već mesecima zarađuje novac objavljivanjem eskplicitnog sadržaja na “Onlifansu”, sada je opet izazvala buru među njenim pratiocima.

Milica Dabović se na plaži opustila kao da je kod kuće, obukla minijaturni PVC kupaći,  podigla noge, a akcenat je bio na njenom međunožju.

Foto: printscreen

 

Atraktivna plavuša je svoj donji deo tela  fotografisala i takav sadržaj je postavila na društvene mreže. 

Muškarci su bili oduševljeni, niko nije ostao imun na vrelu Micu.

Foto: Printscreen/Instagram

 

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Originalni tekst