Crvena zvezda i Partizan su se ove srede sastali u polufinalu Kupa Srbije, a taj meč je imao nesvakidašnju uvertiru.

НЕУОБИЧАЈЕНА СИТУАЦИЈА: Капитен Партизана добио жути картон пре него што је вечити дерби почео (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/Arena sport

Najpre je najavljivano da će Partizan, navodno, u nekim posebnim majicama izaći na teren, nezadovoljan suđenjem u prvenstvenom večitom derbiju koji je odigran u subotu (Zvezda je tada posle preokreta pobedila sa 3:2, a posmatrač suđenja je besprekornim ocenio deljenje pravde), ali jedine posebne majice koje je neko nosio – bile su one na telima igrača crveno-belih.

Zvezdini fudbaleri su, naime, na taj poseban način, odali počast Draganu Milanoviću, ekonomu kluba koji je preminuo u 55. godini. Ali, to nije bio jedini uvod u ovaj večiti derbi…

Naime, iako je sudija Miloš Milanović potom želeo da u predviđenom terminu, u 19 časova, označi početak utakmice – to nije bilo moguće.

Fudbaleri Partizana, kako oni koji su odabrani od strane trenera Igora Duljaja za startnu postavu, tako i rezervisti, baš kao i šef stručnog štaba crno-belih i njegovi saradnici, zakoračili su na igralište i održali skoro petominutni sastanak.

Foto: Printskrin/Arena sport

Umesto u sedam uveče, derbi je počeo u 19.08, a zbog tog kašnjenja – sudija Milanović je kapitenu gostiju, Svetozaru Markoviću, pokazao žuti karton i pre nego što se lopta zakotrljala sa centra zbog odugovlačenja Partizanovih igrača i nereagovanje na opomenu sudije da se vrate na teren.

Podsetimo, prenos utakmice Crvena zvezda – Partizan možete uživo da pratite na portalu „Novosti“.

BONUS VIDEO: Geri Lineker: Džud Belingem je pravi vođa, napravio je sjajan potez

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst