EPA-EFE/RONEN ZVULUN / POOL

Izraelski premijer Benjamin Netanjahu napustio je medicinski centar Šiba u Tel Hašomeru, u koji je primljen nakon što je u blizini svog letnjikovca u Cezareji imao vrtoglavicu, pao i udario glavu, prenosi RTS.

Automobilska pratnja Benjamina Netanjahua viđena je da napušta medicinski centar Šiba, prenosi Rojters izveštaje izraelskih medija.

Premijer je prethodno objasnio da je proveo više sati odmarajući se na jezeru Kineret, ali bez šešira i vode tokom jakog toplotnog talasa, prenosi Džeruzalem Poust.

Netanjahuov kabinet je saopštio da je izraelski premijer prošao testiranja u medicinskom centru Šiba, koja su pokazala da su se svi vitalni parametri vratili u normalu.

Iz medicinskog centra je potvrđeno da je Netanjahu bio podvrgnut proceduri snimanja mozga, ali i kardiološkom pregledu da bi se ustanovilo da li mu je srčani ritam u granicama normale.

Sastanak izraelske vlade, koji se obično održava u nedelju, odložen je za sutra, saopšteno je iz kabineta izraelskog premijera, podseća britanska agencija.

Originalni tekst