Nakon tragične smrti, Andrijanine stvari su ostale u policiji, a sada se pojavila informacija da je njen telefon navodno nestao.

Pevačica Andrijana Lazić tragično je nastradala 10. januara ove godine kada je navodno pala sa 24. sprata zgrade u Dubaiju. 

Foto: Instagram

 

Andrijanine stvari su ostale u policiji, a kako prenose domaći mediji, njen telefon je navodno nestao. 

Naime, porodični prijatelj je trebalo da preuzme njene stvari iz policije, a kada je došao po njih, mobilnog nije bilo. Navodno je izvesna Sara, poreklom iz Belgije, uzela je njen telefon ostavivši svoj broj telefona, na koji se nije javila.

Foto: Instagram

 

– Taj detalj u vezi sa nastradalom pevačicom i dalje je misterija. Porodica je zahtevala da se preuzmu njene lične stvari iz policije i zamolili su prijatelja da to učini umesto njih. Otac Nebojša je tamošnjoj policiji, nakon što mu je javljeno da mu je ćerka stradala padom sa 24. sprata, zvanično poslao mejl u kojem je naveo ime čoveka koji će umesto porodice da preuzme lične stvari, ali mobilnog telefona nije bilo. To je odmah bilo sumnjivo. U policiji su dali kontakt osobe koja ga je preuzela i ostavila svoj broj. Kada su pozvali, broj je bio nedostupan – priča izvor upućen u ovaj slučaj.

Šokantne prepiske ugledale svetlost dana! Sita Ahmić objavila razgovor sa Asminom, sve vreme ju je ucenjivao!

sledeća vest

Zabava

Nije Kejt Midlton, već njena dvojnica?! Nakon princezinih fotografija iz automobila, digla se bura na mrežama, u pitanju je prevara?! Igra scene i kostima - izložba sa povodom

Kultura

Igra scene i kostima – izložba sa povodom

U Beogradu od 09.marta do 09.aprila u Palati umetnosti Madlena biće postavka izložbe Igra scene i kostima – izložba sa povodom. Otvaranje izložbe zakazano je za 09.mart u 19h u Palati umetnosti Madlena, a izložbu će otovriti gospođa Madlena Cepter, Mirjana Nikolić rektorka Univerziteta umetnosti u Beogradu i profesorka Milanka Berberović.

Umetničko delo Paje Jovanovića od danas u Beogradu: Čuvena slika Glumila je čuvenu Kasandru: Ovako danas izgleda glumica koju je Srbija obožavala (FOTO)

JOŠ Zabava VESTI

Originalni tekst