Poslednjih dana ove godine nestaju osobe različitog životnih dobi širom naše Srbije. Među njima je i Aleksa Stanković (21) za kojim od utorka tragaju porodica, prijatelji i policija. Njegova majka Olivera moli sve ljude da obrate pažnju i ukoliko imaju bilo kakvu informaciju da ih odma kontaktiraju na broj 0605399700.

Za sada, iako su do porodice stizale različite informacije, nema konkretnih tragova.

– Javljali su nam se neki Aleksini drugovi iz srednje škole, govorili su da je on ranije pričao da hoće da ode u inostranstvo, da ovde nema perspektive i napretka.. Ne znam šta da mislim, policija nema nikakve tragove, nema ga. Samo se nadamo da je dobro – kaže njegova majka Olivera za portal Nova.rs.

Potraga se istovremeno vodi i u Nemačkoj nakon što su pristigle određene informacije koje tragove preusmeravaju i ka inostranstvu.

– Nedavno smo dobili poziv od dečka koji kaže da je video Aleksu u Nemačkoj. Iz policije su nam odmah rekli da je to laž, da on nije prešao granicu. Mi smo čak i u Nemačkoj alarmirali ljude koje znamo – kaže Aleksina mama.

Ona navodi i da ne zna šta je motiv nestanka.

– Ništa nije ukazivalo da će da ode, niti je bilo nekih promena u njegovom ponašanju.. Ne znam šta se desilo. Aleksa je jaka ličnost – ističe Olivera.

Ukoliko ste videli Aleksu, javite se na ove brojeve telefona: 0605399700 ili 0649440516 ili 0604921119.

Igor Jurić: Jovana Marjanović je trpela zlostavljanje od bivšeg muža

Original Article