Predviđali su joj blistavu karijeru, ali ona je izabrala drugačiji put, daleko od rodnog kraja.

Svetlana Tanasić pojavila se u četvrtoj sezoni „Zvezda Granda“, a iako starija od ostalih učesnika brzo je osvojila publiku svojim moćnim glasom. Big Mama, kako su je od milošte zvali pojavila se i u prvoj sezoni rijaliti programa „Farma“, a onda baš kad su joj svi predviđali blistavu karijeru ona je nestala sa scene.

Foto: Printscreen You Tube

 

Muzike se ne odriče

Sreću je pronašla daleko od rodnog kraja, kraj voljenog supruga kolekcionara bubnjeva, čije prezime Orlić danas nosi. Svetlana je iz svoje nove domovine Nemačke otkrila razloge odlaska sa scene, a govorila je i o svemu što se o njoj šekulisalo prethodnih godina.

Zahvalna je „Grandu“ na ukazanoj šansi, ali priznaje da je svesno donela odluku da se povuče. Međutim, od muzike nikada nije osdustala.

– Ja i dalje nastupam, sada u Nemačkoj sa Ksenon bendom, a pored toga trenutno radim u Srpskom kulturnom centru, s folklorašima. To me ispunjava. Muzika je tu i uvek će biti. Muzičari su umetnici, a pevači umetnici na kvadrat – kaže Svetlana i dodaje da pevači nemaju pravo na tugu, već uvek moraju biti spremni za izlazak na scenu.

Ko je Desingerica?

Svetlana kaže da je starog kova i da joj nisu poznati mlađi izvođači, pa ni trenutno veoma popularni ali i ekstravagantni Desingerica.

Foto: ATAIMAGES

 

– Ja sam od starog kova. Smatram da u muzici ne treba mešati babe i žabe, što je često prisutno na sceni. Mlađu generaciju ne pratim, ali vidim da ima dosta onih koji valjaju. Tu svakako i faktor sreće igra veliku ulogu – jasna je Big Mama.

Da od pevanja Svetlana nije odustala potvrđuje i to što je izdala novu pesmu. Više nema pravo da učestvuje u „Zvezdama Granda“ ali kako kaže, volela bi da se oproba u šou „Nikad nije kasno“.

Duša je bolela zbog tračeva

Posle Svetlaninog povlačenja sa scene, kružile su razne priče o njenom životu, pa i da prodaje iznošene stvari. O medijskim natpisima koji su joj „doneli duševnu bol“ pevačica kaže:

– Kao estradni umetnik ne mogu da obujem jedne štikle dva puta. Ja sam htela da ih prodam jer nisam imala više gde da ih nosim, na kraju sam ih poklonila. Posle medijskih naslova ljudi su krenuli s pričom da maltene nemam leba da jedem, zbog čega su me prijatelji i svi poznanici pozivali i nudili mi pomoć – priča Svetlana.

Foto: Foto:Youtube printscreen

 

Muž mi je fanatik

Za kraj je otkrila da je svog današnjeg supruga upoznala kada se preselila u Nemačku, na jednom okupljanju na koje je pozvao prijatelj.

Mi smo srodne duše, odmah sam to osetila. U braku sam već tri godine. Spojila nas je ljubav prema muzici. Kupio me je rečenicom da bolji ženski vokal u životu nije čuo, eto tako je sve počelo. Bogu sam zahvalna. On je ranije bio bubnjar, a sad je kolekcionar bubnjeva, baš je fanatik – kaže Svetlana i dodaje da se od kolega iz Srbije često čuje sa Biljanom Sečivanović i Aleksandrom Bursać.

Kako kaže, sa Darkom Lazićem se poslednji put čula pre saobraćajke, posle čega je on promenio broj. 

Desingerica palacao jezikom iznad mlade devojke, a onda napravio

sledeća vest

TV

Unutra živina, a spolja bašta! Evo kako funkcionišu urbane farme! Imaju čak i solarne panele! Toni Bler tražio da se 1999. gađaju civilne mete! Zapad počinio genocid nad srpskim narodom!

Live TV

Toni Bler tražio da se 1999. gađaju civilne mete! Zapad počinio genocid nad srpskim narodom!

Tajni dokumenti u koje je američki portal „Grejzon“ imao uvid otkrivaju da je britanski premijer Toni Bler neposredno pre početka bombardovanja Jugoslavije tražio da se gađaju civilne mete. Iz njih se jasno vidi da su Britanci pokušavali da „poguraju“ Amerikance da okupiraju Jugoslaviju i sruše predsednika Slobodana Miloševica tokom bombardovanja 1999. godine. O ovome su u „Info jutru“ govorili Milomir Miladinović, general potpukovnik i Ljubinko Đurković, pukovnik, komadant odbrana Košara.

Kritično stanje Ratka Mladića! U Hagu nemaju mogućnosti da mu pruže adekvatnu negu! Rusija ogolila licemerje Zapada! Ni posle 25 godina ne smeju da progovore o NATO agresiji na Jugoslaviju! (VIDEO)

JOŠ TV VESTI

Hronika

SKANDAL! Mortus pijan ubio mladića! Sud ga pustio na slobodu Sekirom udarila supruga na spavanju! Novi detalji pokušaja ubistva u Šarlincu:

Hronika

„Pozdravite Kačarevića, ja sam majka Aleksandra Šarca“: Tenzija na suđenju „vračarcima“

Suđenje vođi kavačkog klana Radoju Zviceru, koji je u bekstvu i za njim se traga, i još 44 optuženih koji se sumnjiče da su bili deo takozvanog vračarskog klana koji se sumnjiče za ubistva Aleksandra Halabrina, Dragana Ristića i Aleksandra Šarca, kao i pokušaje ubistva sada pokojnog Lazara Vukićevića, za čiju se likvidaciju sudi kriminalnoj grupi Veljka Belivuka, zatim Samira Divljanovića, Miloša Nilovića Runje, Andrije Zarića i Aresnija Stefanovića, kao i planiranje likvidacije pripadnika kriminalne grupe Strahinje Savića u pritvoru u Bjelom Polju, počelo je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu.

Ubio maćehu pa dobio 20 godina zatvora! Potvrđena presuda za zločin kod Paraćina Policija pronašla i zaplenila 52 kilograma marihuane i novac: Uhapšene dve osobe u Surčinu i Inđiji

Originalni tekst