Pevačica Jelena Karleuša objavila je snimak iz jedne hotelske sobe u Sofiji i zapalila društvene mreže.

Jelena Karleuša ima karijeru dugu skoro 30 godina, ali će prvi koncert u Bugarskoj održati tek večeras.

Pevačica ne krije uzbuđenje što će konačno zapevati pred fanovima koje u ogromnom broju ima i u ovoj komšijskoj zemlji, a jutros je objavila snimak iz luksuznog hotela u kojem je odsela i najavila večerašnji spektakl.

Karleuša je pokazala predivan pogled iz njene sobe, ali su ipak svima zapale za oko njene bujne grudi i savršeno izvajano telo.

Jelena je pozirala u donjem vešu boje kože, pa su mnogi isprva pomislili da ne nosi gaće, a komplimenti na račun njenog izgleda su se samo nizali.

„Ko kaže ili pomisli da Diva nije opasna mačketina, taj je totalna budaletina“, „Najveća zvezda u Evropi“, „Kakva si ti boginja… Pokidaj večeras!“, „Ona je internacionalna kraljica“, „Ti si bomba neviđena, ali pre svega čovek koji ima dušu“, „Treba napraviti tvoju sliku i uokviriti je kao primer lepote“, „Savršena od glave do pete“ – bili su samo neki od komentara, a pomenuti video možete pogledati ispod teksta.


Odložio suđenje pa otišao da uživa: Stefana Karića i njegovu devojku ugostio bivši zadrugar, pogledajte šta im je spremio (VIDEO)

sledeća vest

Originalni tekst