Nataša Bekvalac (43) godinama važi za jednu od najlepših žena na estradi, pa nije ni čudo što i u petoj deceniji mami uzdahe gde god se pojavi.

Letnja sezona u Crnoj Gori uveliko je počela, a lepu Novosađanku tamo muškarci saleću na svakom koraku. Pevačici nije nimalo lako da se odbrani od udvarača, a najuporniji od svih je, kako smo saznali, poznati bivši sportista, a sada oženjeni biznismen i otac dvoje dece.

– Crnogorski biznismen potpuno je odlepio za Natašom, koju inače poznaje godinama. I ranije mu se dopadala, ali se nije usuđivao da joj se udvara zbog toga što je bila zauzeta, a i deca su joj bila mala… Sada se doneo odluku da pokuša sve, pa kud puklo da puklo – ispričao je za Informer izvor blizak „panonskoj barbiki“ i dodao da se njegov način udvaranja nimalo nije dopalo Nataši, već da ju je uvredio i ponizio.

Foto: ATAIMAGES

 

– Budući da biznismen ima novca napretek, a i navikao je da sve u životu plaća, pomislio je da će i Natašu oboriti s nogu nepristojnom ponudom. Umesto očekivanog pristanka, dobio je šut-kartu! Ona je potpuno poludela kada joj je preko prijatelja i bliskih saradnika ponudio 100.000 evra da provede noć s njim, a išao je i dalje, pa joj je ponudio stan u Budvi. Sve, samo da bude njegova! – ispričao je izvor za Informer. Kako nam je još rekao, Bekvalčeva mu je preko istih ljudi poručila da je se kloni i da više nikad ne želi da ga vidi!

Foto: ATAIMAGES

 

Nataša i ovaj biznismen (ime poznato redakciji), kako smo saznali, poznaju se godinama. Upoznao ih je zajednički prijatelj na Crnogorskom primorju, a on je uvek bio čest gost na njenim nastupima. Budući da je prešao granicu i da je Bekvalčeva odbila njegovu ponudu i udvaranje, ostaje da vidimo da li će i dalje odlaziti na mesta na kojima ona peva.

Da je informacija do koje smo došli tačna, kao i da poznati biznismen nije jedini koji je odlepio za Natašom, potvrdio je voditelj TV Pink iz Crne Gore Božo Dobriša.

Foto: ATAIMAGES

 

– Nataša je najpoželjnija snajka u Crnoj Gori, svi je traže i svi se lože na nju. Mnogi mi govore: „Molim te, poveži nas sa Natašom, ništa joj neće faliti, držaćemo je kao malo vode na dlanu. Sve ćemo joj dati.“ Koliko znam, Natašin prvi dečko je bio baš iz Crne Gore, a sada je i jedan ozbiljan biznismen bacio oko na nju – potvrdio je Božo Dobriša.
 

Mile Kitić otvorio Pandorinu kutiju! Folker razvezao jezik:

sledeća vest

Originalni tekst