E. D.danas 11:03

FOTO MIROSLAV DRAGOJEVIĆ Danas

Odlukom Vlade Srbije Beogradski sajam dobiće 4.465.000 dinara iz budžetske rezerve za realizaciju aktivnosti na priznavanju Međunarodne specijalizovane izložbe EXPO Belgrade 2027. godine.

Ovaj novčani iznos odobrava se Generalnom sekretarijatu Vlade radi obezbeđivanja nedostajućih sredstava potrebnih Beogradskom sajmu d.o.o.

Sredstva će se koristiti za neplanirane svrhe za koje nije utvrđena aproprijacija, piše u obrazloženju Vlade.

Podsećamo, ovo nije prvi put da se iz rezerve izdvaja novac za Beogradski sajam i EXPO. U aprilu 2022. Beogradski sajam dobio je 56,5 miliona dinara iz budžetske rezerve za promociju kandidature Srbije za organizaciju međunarodne izložbe EXPO Belgrade 2027. godine.

Komentari

Povezane vesti

Najnovije

Ekonomija

Mobilna aplikacija EPS „Uvid u račun

Mobilna aplikacija EPS „Uvid u račun“ dostupna potrošačima

„Elektroprivreda Srbije“ pustila je u rad mobilnu aplikaciju „EPS Uvid u račun“. Putem aplikacije, domaćinstva i mali kupci imaju mogućnost da na mobilnom telefonu, na veoma jednostavan način prate potrošnju električne energije, plate račune, provere mesečne zaduženja i uplate tri godine unazad, kao i da dobiju obaveštenja i ulože prigovor.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. mart 2024.

Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.

– Nataša Miljković, TV novinarka

Originalni tekst