Nenad Periš, otac Mateja, Splićanina za kojim se traga od 31. decembra, poručio je da je 100 odsto uveren da će se sa svojim sinom vratiti u Split. “Zato sam tu, ne odlazim odavde bez njega. Svi koji imaju decu mogu da razumeju šta govorim”.

– Puno toga je izašlo, ima i stvari koje su pogrešne, ima nekih pogrešnih snimaka, ali policija ima svoj put i plan i ona radi, kako vidim, po protokolu koji je organizovan i usmeren prema cilju. Puno stvari se događa, ne bih iznosio detalje koje znam, ali verujte mi nebitne su za javnost, to su sve neke metode – rekao je Nenad Periš, koji je podsetio da su mu uzeli sekret usne zbog DNK-a kako bi mogli proveriti i te stvari.

Uveren je da će sa svojim Matejem vratiti u Split, kako je više puta ponovio, “sto posto“:

“Zato sam tu, ne odlazim odavde bez njega. Svi koji imaju decu mogu da razumeju šta govorim”, poručio je Nenad i podvukao da je razgovarao i sa lokalnim ribarima, koji su svi dobili fotografije kako izgleda Matej.

Podsećamo, Matej je nestao u noći između 30. i 31. decembra u Beogradu.

On je sa prijateljima bio u klubu “Magacin”, bivšem klubu “Gotik”, a oko 2.30 časova je otišao do toaleta. To je bio poslednji put da su ga drugovi videli. Njegov nestanak je ostavio brojna pitanja koja su ostala bez odgovora.

Matej je u glavni grad Srbije došao sa prijateljima kako bi proslavili doček Nove godine. Tokom noći izašao je iz kluba “Magacin”, snimljen je kako u majici trči ulicama prestonice, zaustavlja taksistu, a onda mu se gubi svaki trag.

Više ronilačkih jedinica je pretraživalo Savu tokom 7 dana, a potom se potraga proirila i na Dunav.

Otac nestalog Splićanina: Otkrio sam koliko dobrih ljudi ima na svetu, ali plašim se da više nije živ

Original Article

(Visited 1 times, 1 visits today)