ODBOJKAŠICE Radničkog dosada nisu osetile slast pobede u Superligi Srbije. Ali Beograđanke su u zimskoj pauzi dovele pet izvanrednih igračica, koje najvaljuju žestoku borbu za opstanak. Tim sa Crvenog krsta pojačala su čuvena nemačka korektorka Kimberli Druvnjak, koja je igrala za Skandići, Miluz, Potsdam, Amerikanka Tiara Cezar i naše poznate igračice Dejana Lekić, Tanja Stanojević i Jelena Radaković.

НЕМИЦА И АМЕРИКАНКА У РАДНИЧКОМ: Одбојкашице са Црвеног крста појачале чувена Друвњак и Американка Цезар

Foto: Ilustracija

– Stvarno sam prezadovoljan pojačanjima. Sve su to veoma iskusne igračice i jako dobre devojke. Neke sam znao odavno, a sa nekima sam se upoznao skorije, tako da je zasad zanimljivo i interesantno. Da se razumemo, mi smo i dosad trenirali lepo, samo što su devojke koje su prošle godine igrale Prvu ligu još uvek neiskusne, što se i videlo na utakmicama. Mi smo u suštini pružali otpor svakoj ekipi, ali nismo dorasli nivou Superlige. Međutim, sada je na treninzima potpuno drugačije. Starije devojke dodatno pomažu da mlađe shvate neke stvari i da ih prevaziđu. Sve u svemu, pozitivan je utisak i pozitivne vibracije šalju nove devojke – ističe za sajt „liga.ossrb.org“.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Originalni tekst