Nikola Nemešević Nemeš ostao je poznat po turbulentoj vezi u „Velikom bratu“ sa Marijanom Čvrljak koja je pobedila u tom rijalitiju.

Naime, njih dvoje su imali intimni odnos pred kamerama već posle posle prve žurke u kući na Košutnjaku, a sve je to gledao Marijanin suprug Ivan Čvrljak. Marijana i Nemeš su nastavili vezu po izlasku iz rijalitija, a 2016. su ušli u brak. Ipak, razveli su se posle godinu dana. Iako je tvrdio da se nisu rastali u “zloj krvi“, nešto tu dobro nije štimalo.

„Nisam mogao da budem u gužvi. Srećom, uz psihologa, psihijatra i dosta pića sve se reši“, rekao je on.

Takođe se pričalo i da je Marijana bila ljubomorna i da mu je napravila pakao od života. Nemeš danas izgleda potpuno drugačije. Pustio je kosu, počeo da trenira konstantno i žene ga obožavaju.

View this post on Instagram

vozi bobane . . . . . . #longhairedmen #menwithlonghair #guyswithlonghair #longhair #metalhead #longhairman #longhairedguys #longhairmen #longhairdontcare #longhairedman #beard #metal #manbun #manwithlonghair #longhairedguy #cabeludos #longhairguy #longhairboy #menlonghair #bearded #metalguy #hair #cabeludo #headbanger #heavymetal #rock #guywithlonghair #metalboys #alternative

A post shared by ɴᴇᴍᴇꜱʜ (@nemesh.boban.dzunglica) on Aug 7, 2020 at 3:35pm PDT

Чланак Nemeš je žene dovodio do ludila, a sad je još bolji frajer! (FOTO) се појављује прво на Vesti online.

Original Article