Košarkaška reprezentacija Slovenije plasirala se u polufinale kvalifikacionog turnira za Olimpijske igre, pošto je u drugom meču grupe savladala Novi Zeland sa 104:78.

НЕМАМО ПРАВО НА ГРЕШКУ: Дончић верује у пласман на Олимпијске игре

Foto: Profimedia

„Zmajčeki“ su takmičenje završili na drugom mestu u grupi. Hrvatska košarkaška reprezentacija je prva, dok je nažalost, Novi Zeland završio učešće.

Ipak, u prvom kolu Slovenija je doživela poraz od Hrvatske, a o ovom meču govorio je Luka Dončić.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

– Razočarali smo naše navijače u Sloveniji kada je meč sa Hrvatskom u pitanju, ali uspeli smo da im vratimo osmeh na lice protiv Novog Zelanda. Sada slede mečevi odluke, pravo na grešku više nemamo, a želimo da stignemo do Olimpijskih igara, a svakako želimo. Spremni smo za nokaut fazu – rekao je Dončić.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Slovenački reprezentativac je na operezu što se Grčke ekipe tiče, neumanjuje šanse ni jednoj reprezentaciji, ali navijače planira da iskoristi kao dodatni motiv.

– Grčka ima odličnu ekipu, Grčka nije samo Janis, naprotiv. Imaće veliku podršku navijača. Ponoviču još jednom, došli smo u Atini da izborimo kartu za Pariz. Samim tim cilj je jasan. Moramo da budemo na izuzetno visokom nivou od početka do kraja utakmice. Atmosfera u dvorani će biti dodatni motiv i za nas – rekao je Dončić.

BONUS VIDEO „FOKUS NAM JE PARIZ 2024“: Basketaš Strahinja Stojačić za „Novosti“ o Olimpijskim igrama

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

SLOVENCI NE ŽELE DA PROPUSTE OLIMPIJSKE IGRE: Luka Dončić preuzima odgovornost!

NIJE SAMO KOLENO PROBLEM! Novak Đoković otkrio i ovo na Vimbldonu!

NIJE SAMO KOLENO PROBLEM! Novak Đoković otkrio i ovo na Vimbldonu!

Novak Đoković je prošao u treće kolo Vimbldona, a način na koji je to uradio možda ga nije baš oduševio, no svakako da je i te kako zadovoljan zbog nove pobede tako brzo posle operacije kolena. A tačno na mesec dana od tog hirurškog zahvata, postalo je poznato i šta Noleta još muči, posle te intervencije u Parizu.

05. 07. 2024. u 16:19

Originalni tekst