Mlada, lepa i sve popularnija pevačica Marina Cvetiković Mahrina, koja izvodi najkomercionalniji muzički žanr današnjice, u razgovoru za HIT otkrila je kako vidi sebe, svoju konkurenciju, ali i šta su joj planovi za budućnost.

Mahrina kaže da ima još puno da pokaže publici, kao i da je zadovoljna dosadašnjom karijerom.

Zadovoljna sam i srećna kako mi za sada napreduje karijera, i tek ću da radim na sebi i svojim projektima i jedva čekam da vamn pokažem ko sam zapravo ja i šta zapravo mogu.

Mahrina kaže da joj je jedan od uzora koleginica Milica Pavlović koja iza sebe ima sjajnu karijeru.

Foto: ATA Images

 

Priželjkujem karijeru svih ovih pevačica koje jako ulažu u sebe i kojima nije problem da sve što zarade ulože u sebe kako bi njihova karijera bila veća i lepša. Jedan od primera je Milica Pavlović. Veliki rispekt za nju, jer ona jako ulaže u svoju karijeru i trudi se da uvek sve bude na nivou. 

Pevačica kaže da kada uloži u karijeru sve što zaradi, ne ostaje joj ni za kokice.

Nemam ni dinara, nemam ništa, sada ću da vidim da pozajmim da kupim jedne žvake bar. Ali stvarno nemam, nemam para uopšte.

Ceo intervju možete pogledati u videu na početku teksta.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Šeta po gradu s dekolteom do pupka! Anđela Đuričić pokazala sa čime raspolaže, prolaznici ostali u šoku!

sledeća vest

Originalni tekst