Pevač je govorio na temu naslednica, ali i rijaliti programa.

Bane Bojanić vratio se na muzičku scenu novim albumom, a danas, 23. juna, pojavio se na krštenju sina Maje Berović.

On je u jedan prestonički hotel stigao u društvu ćerke, a tom prilikom progovorio je o naslednicama, kojih ima tri.

Foto: ATAIMAGES

 

Najpre, otkrio je da nijedna od njih ne pokazuje talenat za muziku, poput oca, strica i dede.

Ne pokazuju talenat. Starija ima sluha, zapevuši ponekad, a mlađa onako. Ćerke su tatine mezimice, ja sam živ primer. Razmazio sam samo najmlađu ćerku jer je treća. Razlika je sedam godina između najstarije i najmlađe.

Foto: ATAIMAGES

 

S obzirom na to da je Miloš Bojanić pobedio u rijaliti programu „Farma“, a i njegov brat Mikica se oprobao u sličnom formatu, Bane kaže da on nema takve preference.

Imao sam pozive, ali ja nemam ni živaca ni vremena za to. Rekao sam ocu i bratu: „Svaka čast!“ Ne znam da li bih dan izdržao. 

Ženi našeg fudbalera ispala zadnjica u crkvi: Napravila skandal na svetom mestu, javnost zgađena:

sledeća vest

TV

Kina je došla u poziciju koja je vrlo opasna po Ameriku! Vrednost dolara se sve teže održava! (VIDEO) Hrvati su zamrzeli Srbe zbog privilegija u vojnoj krajini Habzburške monarhije! Paljenje zastave na stadionu bila je uvertira u građanske ratove u SFRJ! (VIDEO) Četiri istočne sile ujedinjene protiv Amerike! Zapad javno besni, a krišom drhti zbog ugovora koje sklapa Putin! (VIDEO) Imamo li nade protiv Danske? Selektor Stojković dao jednu od njegovih antologijskih izjava! (VIDEO)

Live TV

Imamo li nade protiv Danske? Selektor Stojković dao jednu od njegovih antologijskih izjava! (VIDEO)

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi izovorio je legendarnu rečenicu pred odlazak u Lisabon: „Kakav bre plasman za Svetsko prvenstvo?“ Tada smo pobedili. Da li ste mu verovali kada je rekao da ne treba da brinemo i da će odvesti Srbiju na Evropsko prvenstvo? Evo nas danas u Nemačkoj! Šta možemo da očekujemo u utakmici protiv Danske? Na ovu temu u „Info jutru“ govorili su bivši reprezentativac Predrag Mijatović i novinar sportske rubrike Informera Ljubiša Vidović. Uživo u program javio se i Jovan Šurbatović, generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije.

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst