FUDBALERI Nemačke i Švajcarske odigraće meč 3. kola grupe A na Evropskom prvenstvu. Ovaj duel koji se igra u Frankfurtu možete da pratite uživo na portalu „Novosti“.

НЕМАЧКА - ШВАЈЦАРСКА: Панцери и сајџије у борби за прво место групе А на ЕУРО 2024!

FOTO: Tanjug/AP

Prvo poluvreme: Nemačka – Švajcarska 0:0

4′ – Odmah su „sajdžije“ uzvratile udarcem iz ugla, no loše je centrirao Rider i loptu je očistio Mitelšted.

3′ – Izveli su „panceri“ prvi korner i odmah je bilo opasno po rivala. Šutirao je glavom Kai Haverc, ali Jan Zomer je bio dobro postavljen i uhvatio je živu loptu.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

1′ – Počela je utakmica u Frankfurtu, prvi su sa centra krenuli fudbaleri Nemačke.

Sastavi:

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Nemačka (4-2-3-1): Nojer – Kimih, Ridiger, Ta, Mitelšted – Endrih, Kros – Musijala, Gundogan, Virc – Haverc.

Švajcarska (3-4-2-1): Zomer – Šer, Akanđi, Rodrigez – Vidmer, Frojler, Džaka, Ebišer – Ndoj, Rider – Embolo.

Uoči meča:

Pomenuti susret bi mogao odredi ko će kao prvi okončati grupu. „Panceri“ su sa dve pobede već obezbedili plasman u osminu finala i za vodeće mesto im je dovoljan i remi, dok „sajdžije“ imaju četiri boda i trebalo bi da gotovo sigurno budu deo naredne faze takmičenja. Njima za prvu poziciju grupe A igra isključivo trijumf.

Domaćin je na otvaranju EURO 2024 ubedljivo savladao Škotsku (5:1), potom je bio bolji od Mađarske (2:0). Švajcarska je u prvoj rundi bila bolja od Mađarske (3:1), da bi nakon toga remizirala sa Škotima (1:1).

Selekcije koje sa klupe predvode Julijan Nagelsman i Murat Jakin poslednji put su snage odmerili 2020. godine u Ligi nacija i u oba duela nije bilo pobednika, pošto su mečevi završeni rezultatom 1:1 i 3:3.

U drugoj utakmici ove grupe koji je važan i za Srbiju sastaju se Škotska i Mađarska. Taj susret možete takođe da pratite uživo na portalu „Novosti“.

BONUS VIDEO: DAN POSLE: Pola tima Srbije izašlo na trening posle remija sa Slovenijom

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Originalni tekst