Nemački stručnjak, Bruno Labadija napustio je mesto selektora Nigerije posle tri dana, saopštio je Fudbalski savez te afričke države.

НЕМАЦ ОД ТРИ ДАНА:  Нигерија отказала уговор са Лабадијом, имају новог селектора

Foto: Profimedia

Ugovor sa Labadijom koji je potpisan pre tri dana je raskinut jer je Nemac tražio da Fudbalskog saveza Nigerije pokrije i troškove poreza na platu, što je odbijeno i ugovor je raskinut, kako je saopšteno iz Fudbalski savez te afričke države

– Ne možemo da preuzmemo odgovornost da isplaćujemo dodatni novac, između 32 odsto i 40 odsto njegove plate, preko ugovorene mesečne zarade – stoji u saopštenju Fudbalski savez Nigerije.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

Foto: Profimedia

Labadija je tražio da  Fudbalski savez Nigerije plaća porez na njegovu platu državi Nemačkoj, što su Nigerijci odbili.

Odmah posle prekida saradnje sa Nemcem, Fudbalski savez Nigerije je na mesto selektora postavio Avgustina Eguavona, koji će voditi ekipu u naredne dve utakmice, posle čega će biti doneta odluka da li će ostati i dalje.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

Iskusni 59-godišnji stručnjak će četvrti put u karijeri voditi „superorlove“, bio je na klupi 2005-2007, 2010 i 2022. godine.

BONUS VIDEO PREKID MEČA RADNIČKOG I RADNIČKOG IZ NIŠA: Bruka u Gornjem Milanovcu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst