Na rijaliti učesnika mnogo su uticale reči njegove ćerke, pa je iz tog razloga odlučio da odustane od seksualnih odnosa sa Majom Marinković.

Maja Marinković i Stanislav Krofak susreli su se sa brojnim problemima zbog pisma koje je poslala njegova ćerka Vanesa, nakon kojeg je on doneo odluku da totalno stopira odnose sa starletom do kraja rijalitija, kako porodici ne bi priređivao neprijatne scene.

Sada je ukućanima prikazana žustra rasprava Maje i Stanislava, koji se desila nakon što je njegova porodica javno istakla da ne podržavaju njegov odnos sa Marinkovićevom.

– Maja je ovde udarila na tvoju porodicu i pokušala je da se suzdrži – rekao je Milan.

Foto: TV Pink printscreen

 

– Ja uvek radim po svome i kada treba, ja slušam svoju porodicu. Ja sam rekao da sam po tom pitanju strog. Ja ne želim da moja ćerka gleda nikakav seks, ja Maju ne krivim ni za šta, ona mene nije naterala da imam takve odnose – rekao je Stanislav.

– Ti si povređena zato što se tako olako odrekao deo vašeg odnosa? – pitao je Milan.

– Nisam ja ljuta zbog toga, samo imam normalnu reakciju i mislim da ne treba da vodim tuđe ratove, mislim na bivšu suprugu i u pismu sam ponižena ja. Smatram da nisam ništa loše uradila, ja ne mogu čoveka od preko 30 godina da nateram ni na šta – dodala je Maja.

Foto: TV Pink printscreen

 

– Mene niko ne može da natera da radim ovo ili ono, ja imam svoj izbor i to nikoga ne treba da se tiče. Napravio sam grešku kada sam rekao ćerki da vodi moj Instagram, tek sad to shvatam jer nisam znao šta će se dogoditi unutra – zaključio je Stanislav.

Bregina ćerka objavila sliku međunožja, svi gledaju u jedno: Lula se bacila na zanat, naplaćuje usluge 20-45 evra (FOTO)

sledeća vest

Originalni tekst