Muzička ikona vlaških izvornih pesama, Božica Boba Nedeljković, umetnica iz Švajcarske, boravila je u otadžbini i gostovala u Jutarnjem programu RTS-a, ali nije zaobišla da poseti redakciju “Vesti” u Novom Beogradu. Ističe da odavno gaji veliku želju da upozna medijsku kuću koja pomno prati sve njene muzičke aktivnosti, kako u Švajcarskoj gde živi, tako i u domovini.
– Pošto sam gostovala u Jutarnjem programu RTS-a, jednostavno sam taj dolazak u Beograd iskoristila da posetim i redakciju “Vesti”, da posetim i pozdravim sve divne novinare koji pridaju značaj i važnost nama u dijaspori i prate naše aktivnosti i život. To nam znači mnogo, jer nismo stavljeni u drugi plan i matica nas, na neki način, ceni i uvažava. Mi se takođe trudimo da svoju otadžbinu u najlepšem svetlu predstavimo na Zapadu – ističe Boba.

Ova umetnica je poznata čitaocima “Vesti” kao vrsna interpretatorka izvornih narodnih vlaških pesama, ali i srpskih. Voli da peva o ljubavi, ali istim intenzitetom i kazuje stihove ..Original Article