Zadrugari Kristijan Golubović i Emil Kamenov završili su u policiji nakon što su fizički nasrnuli na Uroša Ćertića, kojeg su brutalno udarali pesnicama u rijalitiju.

Urošu Ćertiću su, nakon pregleda u Urgentnom centru, konstatovane lake tjelesne povrede, odnosno nagnječenje poglavine, saznaje “Blic”.

Sudija Prekršajnog suda se, sa druge strane, izjasnio da nema elemenata prekršaja. Tužilastvo u Rumi je naložilo da se dostavi izvještaj.

Kristijan i Emil su jučer napustili policijsku stanicu, a nakon toga je Golubović otkrio svoju stranu priče.

-Neće doći do tužbe, jer nema povreda. Govorio mi je Uroš da nije mene maltretirao… Nisam mogao da dozvolim da se brukamo kao gosti pred Bugarima i Makedoncima. Vidjet ću kako ću da vratim kaznu. Dogovorit ću se sa Željkom Mitrovićem, on mi je prijatelj. On zna da spremam svadbu, rođenje djeteta. Većinu novca sam uzeo unaprijed, moramo da se dogovaramo. Nadam se da ću se vratiti u rijaliti, utičem dobro na djecu unutra – kazao je Kristijan pred kamerama srbijanskih medija.

Podsjetimo, nakon fizičkog obračuna u Bijelu kuću je stiglo pismo Velikog šefa.

-Zadrugari, donijeli smo odluku da Kristijan i Emil budu diskvalifikovani iz “Zadruge” jer se televizija Pink intezivno bori protiv svake vrste nasilja. I Kristijan i Emil su se jutros ponijeli u najmanju ruku nasilnički i agresivno. Ovim još jednom osuđujemo i najmanji oblik nasilja i obavještavamo vas da su i Kristijan i Emil zbog toga diskvalifikovani – glasilo je pismo.

(Express/Blic)

The post NEMA ELEMENATA PREKRŠAJA: Evo šta su ljekari konstatovali nakon pregleda pretučenog Uroša Ćertića appeared first on Express.

Original Article