Velelepno zdanje krasi i pozorište sa 15 mesta, vinska soba sa ostavom…

Vila u Šadi Kanion ulici u Irvinu inspirisana italijanskim vilama koja je u vlasništvu Milana Panića (92), farmaceutskog magnata i nekadašnjeg premijera Jugoslavije, na tržištu je za 21,995 miliona dolara.

Rezidencija se prostire na 15.088 kvadratnih metara a ima sedam spavaćih soba sa sopstvenim kupatilom, 11 kupatila i zatvorenim bazenom sa prilagođenim mozaičkim dizajnom sunca.

Panić je kupio luksuznu nekretninu u decembru 2017. za 17 miliona dolara, kako pokazuju zapisi pregledani na PropertiShark, a zatim je prosleđuje skoro dve godine kasnije.

Kuća je na tržištu od septembra 2019. godine, kada je vredela 19 miliona dolara. U julu 2021, cena na listi je pala na 17,5 miliona dolara i ponovo se pojavila na trenutni zahtev u aprilu.

Ukrašena krečnjačkim podovima, kovanim gvožđem i ručno izrezbarenim mermernim kaminom, kuća izgrađena na skoro 1,5 hektara 2003. zapravo ima možda i najbolju lokaciju. Francuska vrata se otvaraju u dvorište odakle puca pogled na golf teren i brda.

Postoji veliki prostor za sedenje, prenosi Telegraf Biznis.

Teren se takođe može pohvaliti prednjim dvorištem, bazenom, krečnjačkim terasama, prostranim travnjacima i mediteranskim pejzažom od maslina, italijanskih čempresa i hrastova.

Postoji pozorište sa 15 mesta, vinska soba sa ostavom za 1.000 flaša i bar. Kancelarijski apartman obložen drvetom prostire se na dva nivoa i otvara se na terasu sa stepeništem do prizemlja.

Izvor: Telegraf Biznis

Kako je Tito Dobrici Ćosiću nudio Srbiju

Original Article