Pevač Sloba Radanović danas je jedan od najtraženijih i najplaćenijih pevača, a njegove komšije su dale sud o tome kakav je kada ga kamere ne snimaju.

U mirnom kraju Beograda Slobodan Radanović živi porodičnu bajku sa suprugom Jelenom i sinom Damjanom, kao i sa njenom decom iz prvog braka.

Nekada je pevao za 50 evra, a nakon vrtoglavog uspeha zarađuje basnoslovne cifre o kojima nikada ne govori. Trudi se da što više slobodnog vremena provede kod kuće, a komšije Radanovića otkrile su kako izgleda njihov život van očiju javnosti.

Prvi koji ga je komentarisao je drugar pevača, koji je zadužen za renoviranje skupocene vile:

Foto: ATA Images

 

Nisam njegov komšija, ali jesam prijatelj. Mogu da kažem dosta toga. Recimo on je i te kako prizeman, pošten i skroman čovek u privatnom životu. Veliki je humanitarac, a najlepše od svega je što se on ne hvali za to, a lično znam koliko je pomagao. Ogroman humanitarac i divan čovek. Malo se raznežio otkad je postao otac, više je osećajan za neke stvari. Uživam da ga gledam dok mu je sin u naručju.

Potom je i poštar govorio da je uvek ljubazno dočekan, a gotovo svi iz obližnih radnji rekli su da je to jedna divna porodica koja je i te kako pristojna.

Foto: ATA Images

 

Kulturan i normalan momak. Odiše kućnim vaspitanjem i poštovanjem starijih što je danas retkost – dodala je komšinica.

Podsetimo, Sloba je nedavno govorio o porodici i vremenu koje provodi sa sinom Damjanom.

Stvarno se trudim da što češće budem kod kuće, biram jutarnje avione da dođem što pre. Gledam da ne prođe njegovo detinjstvo pored mene i želim da budem prisutan, želim sve da doživim. U jednom trenutku sam proredio nastupe da bih bio sa njim stalno. Sada je prohodao i prezanimljiv je – govorio je Sloba i dodao:

Dobro je dete, nasmejano. Kod svakoga hoće i radostan je.

sledeća vest

Originalni tekst