Folker godinama demantovao svoj razvod, sad mora i sinovljev

Radiša Trajković Đani decenijama je u braku sa suprugom Slađom i oduvek se spekulisao o njihovom razvodu, a sada je na red došao i pevačev mlađi sin Marko. Nedavno je, kao bomba, odjeknula priča da se mlađi Đanijev sin razvodi, a sada je pevač objasnio situaciju:

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

– Ne, on se ne razvodi! Nigde nije med i mleko, naravno! Ja sam sa Slađom 29 godina u braku, nekad mi se ne dopada kako postavi tanjir i viljuške na stolu, pa se posvađamo, ali to su gluposti… Ne razvodiš se zbog jedne ružne reči, poruke ili bilo čega… Tako da je sa Markom i njegovom ženom sve u redu – rekao je Đani.

Foto: ATAIMAGES

 

Otpratili se na mrežama

Podsetimo, nedavno se pojavila informacija da se mlađi sin folkera Radiše Trajkovića Đanija, Marko Trajković, navodno, razvodi.

Mlađi Đanijev sin, Marko i njegova supruga Minja, otpratili su jedno drugo sa Instagrama što je izazvalo sumnju da Trajkovići imaju bračne probleme.

Foto: Marko Đoković

 

Takođe, Minja je obrisala sve zajedničke fotografije sa suprugom i sklonila njegovo prezime.

Par se venčao u Hramu Svetog Save, a potom su napravili veliko gala slavlje u jednom prestoničkom restoranu gde su okupili i veliki broj poznatih ličnosti.

Đanijeva snaja progovorila nakon priča o razvodu! Posle spekulacija o krahu braka, Minja sve objasnila

sledeća vest

Originalni tekst