Smrt Marine Tucaković, osim njenih bližnjih, pre dve godine duboko je potresla i estradne umetnike među kojima i Svetlanu Cecu Ražnatović koja se sada oglasila na dan pomena ženi koja joj je mnogo pomogla.

Ceca je sada, uz video snimke na kojima je s Marinom, opisala koliko joj ona fali:

Foto: Instagram prntscreen/cecaraznatovic

 

– Nedostaješ, jako mi nedostaješ – napisala je Ražnatovićeva uz emotikom slomljenog srca.

Osim ovoga Ceca je objavila i snimak koji je nastao 2009. godine tokom koncerta na Ušću u kojem je objasnila na koji način je Marina promenila njen život:

Foto: ATA Images

 

– Volela bih jednoj osobi da se zahvalim. To je žena koja je stvorila moj novi identiteta na estadi.Žena zbog čijih tekstova sam ovde ispred svuih vas.  Hvala joj, zahvlajujući njoj trajem dugi niz godina. I pored mojh divnih roditelja, mog oca i majke, ona je moja druga majka i hvala joj – kazala je tada Ceca. 


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Estrada

“Dali smo Marini dve godine”, Futa Radulović slomljen, danas pomen Tucakovićevoj

Najuspešniji srpski tekstopisac Marina Tucaković preminula je pre dve godine na današnji dan u KBC “Dragiša Mišović”, gde je prebačena pošto joj je 14. septembra 2021, pozlilo, kad je stavljena na respirator, a bila je pozitivna na korona virus. Za Informer se sada oglasio i njen suprug Aleksandar Futa Radulović koji je s njihovim prijateljima otišao na njen grob.

sledeća vest

Originalni tekst