Neda Ukraden se oglasila za Informer, nakon što se na društvenim mrežama povela priča da je španska predstavnica na ovogodišnjoj „Evroviziji“ iskopirala našu pevačicu.

Pevačica Neda Ukraden se 2020. godine pojavila na tadašnjoj „Beoviziji“, sa pesmom „Bomba“, u želji da boje Srbije predstavlja na najvećem muzičkom događaju u Evropi, „Evroviziji“.

Foto: ATAIMAGES

 

Naime, na društvenim mrežama se povela polemika da je ovogodišnja španska predstavnica, koja će se sa pesmom „Zorra“, predstaviti na „Evroviziji“, zapravo iskopirala Nedu i njenu numeru „Bomba“.

Tom prilikom smo kontaktirali Nedu Ukraden, te nam je otkrila da razmišlja o tužbi, ukoliko za to ima povoda:

Foto: Youtube printscreeen

 

– Tek sam stigla sa turneje iz Amerike i nisam pažljivo poslušala, ali ću svakako to uraditi. Ako jeste, to mi je prvo kompliment, a onda, sa druge strane, ako je iskopirala više od par taktova, onda to podleže tužbi. Konsultovaću se sa autorom moje pesme, ali će mi svakako biti zanimljivo da to čujem – rekla je Ukraden.

U komentarima na društvenim mrežama se spekuliše da je Španija, osim pesme, iskopirala i scenski nastup:

– Pa znate kako, naša muzička scena je jako praćena u okolini, pa zašto ne bi bila i u Španiji. Taj nastup je jako zamiljiv, pun dobrih scenskih detalja i nije prvi put da se iskopira – istkla je Neda, pa otkrila da li je čula ovogodišnje kandidate „Pesme za Evroviziju“:

– Nisam nažalost poslušala ovogodišnje kandidate, ali kada se malo odmorim od puta svakako ću to uraditi.


JK se napila nakon velikog razočarenja koje je doživela:

sledeća vest

Originalni tekst