Pevačica Neda Ukraden je danas održala konferenciju za štampu na kojoj je govorila o predstojećem koncertu u MTS Dvorani.

Neda je tom prilikom otkrila koja pesma joj je jedna od najdražih.

Neću vam sve otkrivati, ali otpevaću jednu koju nisam nigde posle tog prvog izvođenja. Zamolila sam Batu Kovača da mi napiše pesmu, a da mi Marina napiše tekst. Dogovorili smo se to u februaru, a meni je 2. marta umro otac u 69. godini. Bila sam užasno vezana za njega kao jedinica i on za mene. Nestao je bukvalno za dva-tri meseca. Ali, znate kako, šou ide dalje, dogovorili smo i taj festival. Jedva sam otpevala pesmu „Hej da sam tebe slušala ćale“, jer je svaka reč neka moja situacija. Marina Tucaković je znala mene i moj ljubavni život i moj odnos sa ocem. Mislim da su to najlepši stihovi koje je napisala za neku pesmu koja nije komercijalna – rekla je ona i otkrila da je jako srećno zbog predstojećeg koncerta u Beogradu:

Foto: Foto: Zoran Sinko

 

– Lepo je pevati u svom gradu, baš u ovoj dvorani, volim je jer je komunikacija sa publikom bliska – kaže pevačica koja posebnu zahvalnost ima prema svojoj porodici, kojoj joj je na prvom mestu u životu:

– Moj odnos prema mojoj porodici je porodica na vrhu, pa onda sve druge stvari. Moji unučići su moje najveće blago. Mom životu i mojoj karijeri su dali jedan neverovatan smisao. Oni će uvek biti moja deca, dokle god sam živa. 

Ceo intervju možete odgledati u videu ispred.


Originalni tekst