Pokojna Neda Arnerić koja je glasila za jednu od najljepših glumica u Jugi, htjela je Čolu do te mjere da ga je navodno pratila.

Ove navode potvrdio je Zdravkov dugogodišnji menadžer i prijatelj, Velibor Džarovski.

‘Bila je luda za njim. Rekla je da će se ubiti ako ne bude s njim. Međutim, Čola mi je rekao, pusti to, ona je u nekoj dugoj vezi. On se nije htio miješati u ničiju vezu. Međutim, ona nas je izluđivala. Mi na morskoj turneji, ona za nama. Bili smo u Cavtatu, kad je došla. Balkoni u hotelu su nam bili blizu i ona pozove da dođemo na kavu preko balkona, ali ja nisam smio, jer se plašim visine, a Čolić joj kaže jesi li ti normalna svi znaju i tebe i mene. Poslije toga godinama nismo razgovarali s njom’, rekao je Džarovski.

Pokojna glumica je i sama priznala da je kao klinka bila zaljubljena u Čolu, ali i u mnoge druge glazbenike.

‘Svaki mjesec sam mijenjala glazbenike u koje sam se zaljubljivala. Prvo je u mom životu bio Zoran iz Crnih bisera, pa Đani iz Zlatnih dečaka, pa Viktor iz Robota, pa Dražen iz Crvenih koralja. Svih sam se sjetila, hahaha, bravo, Nedo’, rekla je jednom prilikom i dodala:

‘Ali, to su bile, kako bi se reklo – simpatije. To su mi bile neostvarene ljubavi. Sviđali su mi se i Bregović i Čolić. Čola je pretpostavljao. Bila sam možda i pomalo otvorena. Ali imala sam kompleks što sam najmlađa. I dodavala sam godine. Gledali su me kao klinku i nisu me uzimali za ozbiljno. Vjerujem da je Bijelo dugme mislilo: ‘Što će nam ova klinka da nam se kači na vrat?’ A ja sam bila klinka s ozbiljnim zanimanjem. S filmskom biografijom od šest i sedam filmova’.

Neda je pronađena mrtva u svom stanu u Beogradu 2020. godine, a uzrok smrti nije priopćen.

(Express / Scena.story)

Originalni tekst