DELOVALO je da je Crvena zvezda na pragu bitnog pojačanja u veznom redu, ali, će dani koji predstoje da pokažu hoće li do saradnje doći.

НЕЋУ ДА ГА ПРОДАМ ЗВЕЗДИ Вест коју црвено-бели нису желели да чују

FOTO: Tanjug/AP

Timi Maks Elšnik (26) bio je skoro pa gotova stvar kada je Crvena zvezda u pitanju, ali sada je kompletan transfer neizvestan.  

Prvi čovek Olimpije Adam Delijus govorio je za portal „Ekipa24“. 

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

– Neću da prodam Timija Maksa Elšnika. Cilj nam je da ponovo zaigramo u grupnoj fazi Lige konferencija i uradimo nešto konkretno. Zbog tih rezultata ne možemo da prodamo Timija. 

Delijus je otkrio je da je najkonkretnije interesovanje pokazala Piza. 

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

– Tačno je da sam razgovarao sa predstavnicima Pize, ali sam im rekao isto što i vama sada. Nisam razgovarao ni sa kim drugim, Goran Boromiša mi je izneo interesovanje nekih drugih klubova, ali i ja sam ga obavestio o konačnoj odluci, rekao je prvi čovek Olimpije o fudbaleru koji ugovor ima do narednog leta.

Podsećamo, Crvena zvezda je ovog leta već dovela golmana Marka Ilića, defanzivce Nemanju Stojića, Seola Jung Vua, Ebenezera Anana koji je prosleđen u OFK Beograd, Nasera Đigu koji je bio na pozajmici iz Bazela, vezne fudbalere Dalsija i Luku Ilića, krila Lazara Jovanovića i Pumu Rodrigeza, kao i napadača Bruna Duartea. Crveno-beli trenutno najviše tragaju za levim krilom. 

BONUS VIDEO: Top 10 najboljih poentera u NBA 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst