Fudbalski klub Real Sosijedad odbio je ponudu Arsenala od 35 miliona evra sa bonusima za igrača kluba iz San Sebastijana Mikela Merina, prenose španski mediji.

НЕЋЕ ОН НИГДЕ: Сосиједад одбио понуду Арсенала за репрезентативца Шпаније

FOTO: EPA

Real Sosijedad traži najmanje 40 miliona evra za Merina, koji je u julu sa reprezentacijom Španije osvojio titulu na Evropskom prvenstvu.

On ima ugovor sa klubom iz San Sebastijana do 30. juna 2025. godine, a nedavno je odbio da produži saradnju sa Real Sosijedadom.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
–> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! —

Španski mediji navode da će razgovori predstavnika dva kluba biti nastavljeni kako bi transfer bio realizovan do kraja letnjeg prelaznog roka.

Merino (28) je već dogovorio lične uslove ugovora sa Arsenalom, a odlukom trenera kluba iz San Sebastijana Imanola Algvasila propustio je meč prvog kola La lige protiv Rajo Valjekana (1:2).

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
–> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! —

Merino je pre Real Sosijedada igrao za Njukasl, Borusiju Dortmund i Osasunu. Za reprezentaciju Španije nastupio je na 28 mečeva i postigao je dva gola.

BONUS VIDEO: „DAĆEMO SVE OD SEBE U REVANŠU“: Ognjen Mimović veruje da će Zvezda ući u Ligu šampiona

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst