Nenad Lazić, poznatiji kao Neca, nedavno je u Turskoj operisao želudac, u cilju skidanja viška kilograma, a sada je svojim pratiocima pokazao kako izgleda njegovo telo nakon operativnog zahvata.

Bivši rijaliti učesnik i tiktoker, Nenad Lazić Neca, nedavno se vratio u Srbiju iz Turske, gde je imao operaciju želuca. 

Foto: ATAIMAGES

 

Neca se nekoliko puta oglašavao na društvenim mrežama gde je svojim pratiocima otkrio kako se trenutno oseća i kako igleda proces oporavka. Tiktoker je sada pokazao kako njegovo telo izgleda posle intervencije, i sa čime se trenutno suočava.

Foto: Printscreen tiktok

 

Nenad je priznao da je imao strahove, ali da je sve prošlo u  najboljem redu. Trenutno se oporavlja, a ishrana mu se bazira na supama bez rezanaca i šejkovima:

– Nakon operacije kreće psihički problem. Svako ko se operiše misli da će se nešto desiti u avionu. Ljudi četiri dana idu u hotel, ali se povremeno i šetaju, kako bi udisali svež vazduh. Ja nisam hteo da se šetam, mislio sam da ću da umrem, od tog straha sam sebi nabio pritisak. Moj put je prošao dobro, sve je prošlo po planu. Trenutno pijem supicu bez rezenaca i proteinski šejk. Mom organizmu su potrebni proteini i vitamini. Bitno je da se pridržavam pravila ishrane i da budem u sterilnom okruženju – priznao je Neca, prenosi Blic.


sledeća vest

Originalni tekst