Pevačica Milena Ćeranić posle duge medijske ilegale odlučila je da se vrati na javnu scenu, a danas je snimala space za novu pesmu. 

Ona je nedavno priznala da je bila sa zauzetim muškarcem, što je ostavilo sve u šoku. 

Aleksandar Jovanović Cile

Milena Ćeranić, pevačica

Na pitanje kakvo je stanje kod nje sada na ljubavnom planu, pevačica je na šaljiv način odgovorila.

– Ako ti kažem, morala bih da te ubijem, a zbog toga se ide u zatvor.

Ćeranićeva od početka svoje karijere krije svoj privatni život, međutim, otkrila je da je volela muškarca koji je bio zauzet.

Aleksandar Jovanović Cile

Milena Ćeranić, pevačica

– Kad sebe drugi place vraćaš u život, medijski, mnogo je teže nego prvi place. Tad si klinac, ne znaš kako će da te šetaju, kako će da te lome. A drugi place, ti si sa velikom dozom, nije to strah, nego strepnja, ulaziš u sve to, a tragic može da se piše šta hoćeš. Ja kažem šta imam! Ne dotiče me, ali se iznerviram, kada se radi o neistini, uvek me je mučila nepravda – govori Milena i dodaje o navodnoj vezi sa oženjenim:

Aleksandar Jovanović Cile

Milena Ćeranić, pevačica

– Volela sam zauzetog muškarca, prvo sam rekla da sam volela oženjenog, ali je bio zauzet muškarac. Sve se to dešava, ne znam odakle ta osuđivanja, ko da vi niste, svi smo makar jednom ili makar potajno negde voleli zauzete. Ali elegant je kada izađeš iz toga i kada niko ne bude povređen. To je iskustvo više i pravite boljim čovekom! – zaključila je ona.

Više fotografija možete pogledati u galeriji ispod.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Pogledaj galeriju

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst