Reper Stefan Đurić Rasta snimio je svoju novu pjesmu, ali i spot sa popularnim jutjuberom Đotom.

On je sada progovorio i o kćerkici Tari, koju uči da se ničega ne boji, ali i bivšoj supruzi Ani Nikolić, koja ga je na svom Instagram profilu optužila da joj je nanio mnoga zlodjela i da će ona otkriti njegovo pravo lice.

– Djecu ne treba skloniti sa ulice, nego im treba dati zanimaciju i da nešto konkretno i kreativno rade za sebe. Đota pokazuje da to svi mogu da rade i to nas blisko povezuje. Tara je išla sa nama na pripreme, mnogo voli životinje, naučio sam je da se ne boji ničega, i sama je sa pet godina radila jedno sletanje, zaljubila se u to i mnogo sam sretan što smo zajedno prošli kroz to. Ne vjerujem da ću joj kupiti orla, ali ćemo ići još koji put – rekao je Rasta, pa progovorio o sukobu sa Anom Nikolić:

U JEKU SKANDALA SA RASTOM: Ana Nikolić otpustila sve saradnike i objavila hitno saopštenje

– Nismo se posvađali. Ne želim da pričam o tome zbog Tare. Nemam razloga da budem u strahu zbog tog lajva koji je najavljivala . Ne znam da li je bila pijana, nisam radio alko-test u tom trenutku.

Rasta je istakao i pojedinosti iz odnosa sa novom djevojkom.

-Od čovjeka zavisi šta vidi u toj ženi u kojem trenutku, to je uzajamna stvar, nije ni zasluga, ni krivica, to su filozofske stvari. Trenutno ne planiram ništa osim posla. Prvi put sam se našao pred oltarom kada sam popio, i otišao da se vjenčam u opštini, kod mene je sve moguće – istakao je on.
.
Reper je rekao kako je njegova najveća sreća kćerkica Tara.

-Najsretniji momenat je kada sam shvatio da imam Taru, toga nijedan muškarac nije svjestan kada se dijete rodi, već malo kasnije. Zamjeram sebi što nisam u nekim trenucima mogao da budem sa njom. Ne znam na koga Tara više liči. Jako je bitno da ostanete u dobrom odnosu nakon razvoda zbog djeteta – rekao je on i dodao:

-Promijenilo me je roditeljstvo, bio bh baš glup da me nije promijenilo, valjda se vidi na meni. I dan danas uviđam neke stvari koje bi trebalo da promijenim. Imam moto kojim se vodim, a to je da je sloboda neprocjenjiva. Pobjegli smo iz vrtića. Desilo se, ne učim je da bježi – rekao je Rasta.

(Express/Blic)

The post NE ZNAM DA LI JE ANA BILA PIJANA: Rasta progovorio o sukobu sa bivšom ženom appeared first on Express.

Original Article