Lidija Popović

Bilo je to prije nego što je Novak Đoković postao planetarno popularan i najbolji na svijetu u tenisu. Pričalo se potom da se njihovoj vezi na putu ispriječila baš Novakova karijera.

Nedugo nakon prekida sa Lidijom Novak je uplovio u ljubav sa Jelenom Ristić, koja je danas njegova supruga.

Inače, Lidija Popović je veliko ime u svijetu muzike – ona je DJ poznata kao Lejdi Li, a na Instagramu ima preko 380.000 pratilaca.

U jednom intervjuu Lidija je otkrila kakva je bila veza sa Đokovićem.

-Nole je za vrijeme naše veze uvijek bio pažljiv i nasmijan, ali to je bilo kada nije imao obaveze kao što ima danas. Sada nosi veliki teret na leđima kao slavni muškarac u svijetu sporta. Naravno da Nole nije papučar… Novak je društven i džentlmenski nastrojen dečko, takvog ga se bar ja sjećam – rekla je Lidija.

Da sve bude zanimljivije, Lidija je jednom prilikom navodno izjavila i da oni godinama imaju platonsku vezu koja traje.

Lerin Franko

Daleke 2009. Novaka su povezivali sa zgodnom bacačicom koplja Lerin Franko iz Paragvaja.

Međutim, Nole je demantovao sve te navode.

On je na konferenciji za novinare na US Openu pokušao da zaustavi glasine o romansi sa olimpijskom takmičarkom koje su se javile jer su u isto vrijeme bili u Njujorku.

-Da, čuo sam da je to bila glavna tema u novinama, a čuo sam da su to čak i prikazali na TV-u prije dva dana kada sam igrao svoj prvi meč, tako da to poričem. Nema nikakve romanse među nama. Novine vjerovatno pokušavaju da naprave još jedan skandal od toga, znate. Još jedna romansa. To je dio mog života i moram to da prihvatim. Nas dvoje se znamo, to je istina, upoznali smo se, a onda je ona došla da gleda moje mečeve, ali nema tu ništa više od prijateljstva – rekao je Nole jednom prilikom novinarima.

Nataša Bekvalac

Godine 2011. šuškalo se da su Nole i Nataša u tajnoj vezi. Iznova su se narednih godina pojavljivale tvrdnje kako su Novak i Nataša viđeni zajedno na istim mjestima i u Srbiji i u inostranstvu, a medijima je posebno interesantno bilo to što su jednog ljeta oboje bili u isto vrijeme na Ibici.

Bekvalac je viđena i na njegovim turnirima, govorkalo se da se redovno čuju i potajno viđaju godinama, ali sve je ostalo na nivou trača.

Loren Von Der Pul

Prije tačno deceniju nova „veza“ Novaka Đokovića je osvanula u svjetskim medijima. U pitanju je tada bila kuvarica Loren Von Der Pul koja se proslavila radeći sa slavnim teniserkama sestrama Vilijams. Nju su mnogi povezali sa šampionom poslije jedne kontroverzne izjave Džona Mekinroa koji je Noleta uporedio sa golferom Tajgerom Vudsom, poznatim po ljubavnim aferama i prevarama.

Ova djevojka, koja ima diplome Pariske kulinarske škole i koledža “Le Cordon Bleu” u Los Anđelesu, godinama je bila lična kuvarica sestara Vilijams. Preko njih je svojevremeno i upoznala Novaka. Bilo je to još 2012. u Pertu, u Australiji.

U godinama koje su slijedile ona i Novak su se često sretali, pa i fotografisali. On je potom rekao da su dobri prijatelji i da Loren sprema zaista fantastična jela.

Loren je o Novaku izjavila: „Samo sam mu pomogla u njegovoj dijeti. Želim mu da uspije jer je baš kul tip. On je moj prijatelj, a i nije moj tip momka.“

On se tim povodom nije mnogo izjašnjavao u javnosti, ali je u tom periodu jasno stavio do znanja ko je njegova ljubav, i to povodom treće godišnjice braka sa suprugom Jelenom. Na društvenim mrežama postavio je njihovu zajedničku fotografiju uz dirljiv opis.

-Srećna godišnjica braka mojoj srodnoj duši. Zahvalan sam ti što postojiš u mom životu jer uz tebe i tvoju ljubav uspijevam da budem svjesniji onoga što njegujemo i onoga za šta je vrijedno boriti se. Zahvalan sam ti što si posvećena majka, velika podrška i oslonac svima koji su u tvojoj blizini. Volim te iz sveg srca.

Nina Seničar

Za lijepu manekenku i voditeljicu se govorilo da je bila sa Noletom prije nego što je on upoznao Jelenu. Njih dvoje su se znali godinama, čak su se jednom prilikom pojavile i zajedničke fotografije iz Dubaija, ali ništa od tih govorkanja nikad nije bilo potvrđeno.

Ipak, pričalo se da je jedan njihov susret u Beogradu prilično uznemirio Jelenu koja je tada bila sa djecom u Monaku.

Dipika Padukon

Kada je lijepa indijska glumica jednom prilikom viđena na večeri sa Novakom u Los Anđelesu, tabloidi su trljali ruke.

-Vrlo je interesantno viđati se sa ljudima koji su šampioni i koji su jako talentovani za to što rade. Naučila sam dosta toga – kazala je ona.

Inače, slično je govorila i nakon što se viđala sa Rodžerom Federerom i Rafaelom Nadalom.

Cijelu priču oko Novaka i Dipike je dodatno začinila njegova bivša Lidija Popović, koja je kazala kako bi on bio srećniji sa Dipikom.

Ipak, ispostavlja se da su Dipika i Novak samo prijatelji, a da se ona pritom druži i sa Jelenom, s kojom se zbližila od finala Vimbldona 2015.

(Express/cdm.me)

Originalni tekst