Reper je, nakon spektakularnog nastupa na festivalu, prokomentarisao brojne aktulenosti.

Mihajlo Veruović Vojaž nastupio je večeras, 28. juna, na „Music Weeku“, a nakon spektakularnog nastupa obratio se okupljenim medijskim ekipama, među kojima je bio i Informer.

Reper se, najpre, osvrnuo sa svoj odlazak iz produkcijske kuće „Generacija zed“, te tom prilikom prokomentarisao da li se oseća „čudno“.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

Nije mi čudno, nema razloga. To je bila obostrana odluka. To je nešto što je bilo prirodno da se desi u jednom momentu. Svađe su među drugarima normalne, ali to nije bio razlog našeg razlaza. Ja sam „Generaciju zed“ napustio pre dve godine. Jedina pesma koju sam u poslednje dve godine objavio sa njima jeste „Svrati“. Razlog rastanka je bio taj što oni rade muziku u kojoj ja sebe ne vidim, a ni oni mene ne vide sa njima. Mi smo počeli zajedno i zahvalan sam im na svakoj noti koju smo zajedno stvorili – priča Vojaž, a zatim otkriva kakva je bila saradnja sa Cecom Ražnatović, sa kojom je snimio duet „Muškarčina“:

Fenomenalna. Ona je veoma profesionalna i fantastična žena sa velikim talentom. Pola teksta sam pisao pred njom i odmah joj se dopalo. Oni koji misle da Ceci ne pristaju ti stihovi, ne moraju da slušaju duet.

Nikolija prvi put objavila fotografije sa ćerkama: Evo kako izgledaju naslednice Relje Popovića (FOTO)

sledeća vest

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

I najtvrđim demokratama jasno je da je Bajden propao! Iako je doživeo debakl na debati, predsedniku SAD-a ne pada na pamet da se povuče! (VIDEO) Tramp i Bajden bi se u Srbiji borili za cenzus! Predsednička debata u Americi je bila najobičnija farsa! (VIDEO) Odustajanjem od Kosova odustali bismo od nas samih! Oni koji pokazuju nezapamćeno anticivilizacijsko ponašanje hoće da nas uče toleranciji! (VIDEO)

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst