Kada vlada pozitivna atmosfera to se vidi na svakom koraku, a u slučaju pjevačice Slađe Alegro ovo je više nego očigledno.

Pjevačica je nedavno proslavila godišnjicu braka i to na romantičnom putu u Parizu.

Prethodno je sa svojim suprugom i kćerkom Milom uživala u čarima Dubaija, a sada je riješila da otputuje na Kopaonik i podrži nasljednicu, ali i supruga Zorana u zimskim radostima.

A da je radosti na pretek svjedoči i fotografija tek napravljenog Snješka Bijelića koji je nasmijan pozirao na popularnoj srpskoj planini, a sve je objavila Slađa na svom Instagram storiju.

Poznato je inače da Slađa nije ljubitelj najhladnijeg godišnjeg doba, ali pravljenju omiljenog ledenog junaka Snješka Bijelića sa porodicom jednostavno nije odoljela.

-Kratko i jasno ne volim zimu, ali suprug voli da skija i uvijek idemo svi zajedno. Šalu na stranu, nadam se da će Mila ove godine željeti da nauči da skija. Prošle godine je nešto bojkotovala ovaj sport, ali sada su se vjerujem stvari promijenile. U svakom slučaju preživjeti ću tih 5, 6 ili 10 dana – ispričala je i našalila se ranije Slađa za Grand.

(Express / Grand.nova.rs)

Originalni tekst