O SkyShowtime platformi

SkyShowtime platforma na jednom mestu okuplja najbolju zabavu iz najvećih svetskih studija i od najpoznatijih pripovedača. Od filmova i originalnih serija legendarnih brendova Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios i Peacock do SkyShowtime originalnih serija, SkyShowtime je novo mesto za vrhunsku zabavu u Evropi.

Strimuj u oktobru

Premijerne serije

SEZONA: 2 EPIZODE: 4

Funny Woman

U prvoj sezoni, Barbara iz Blekpula ostvaruje svoj san i postaje TV komičarka, Sofi Stro, miljenica nacije. U drugoj sezoni, Sofi otkriva da to što „ima glas” ne znači da će je neko čuti, ali i da je slava prevrtljiva. Dosta joj je da bude komična muza u komedijama, pa sada želi da se okuša u umetničkim filmovima, nadajući se da će oni biti napredniji – ali nisu! Sofi ne odustaje i odlučuje da napravi vlastitu komediju u kojoj može da priča autentične priče, onakve kakve stvarno jesu – haotične i urnebesne. Našla je svoj glas i niko ne može da je spreči da ga slobodno pusti! Shvata da reč nosi moć. Iz prve sezone, vraćaju se Džema Arterton, Aršer Ali, Dejvid Trelfol, Rosi Kavalijero, Aleksa Dejvis, Metju Berd, Leo Bil, Kler-Houp Ašiti i Alister Petri. Druga sezona uvodi nova lica kao što su Stiv Cisis, Markus Ruderford, Tim Ki, Džema Vilan i Rošin Konati.

SVE EPIZODE BIĆE DOSTUPNE ZA STRIMOVANJE EKSKLUZIVNO NA SKYSHOWTIME PLATFORMI OD 11. OKTOBRA

SEZONA: 1 EPIZODE: 8

Hysteria!

Kada omiljeni igrač američkog fudbala na univerzitetu nestane tokom „satanske panike” kasnih 1980- ih, ceo grad iznenada pokazuje interesovanje za okultizam. Svoju šansu u takvoj atmosferi vidi jedan srednjoškolski bend, koji gradi imidž satanističkog metal benda, sve dok serija bizarnih ubistava, otmica i prijavljenih „natprirodnih aktivnosti” ne pokrene progon rokerskih veštica, tj. upravo njih. Hysteria! – Glavne uloge igraju Džuli Bouen, Ana Kemp, Emdžej Antoni, Kjara Aurelija, Kezi Kertis, Niki Han i Brus Kembel.

SVE EPIZODE BIĆE DOSTUPNE ZA STRIMOVANJE EKSKLUZIVNO NA SKYSHOWTIME PLATFORMI OD 28. OKTOBRA

SEZONA: 14A EPIZODE: 8

Sunđer Bob Kockalone

Za najdražeg sunđera na svetu, Sunđer Boba, njegovog prijatelja Patrika i ostale stanovnike tropskog podmorskog sveta Bikini Botoma, život je niz morskih, a često i besmislenih avantura. Bilo da traži savršenu špatulu za okretanje burgera ili da samo provodi vreme sa prijateljima, dobrodušni i uvek entuzijastični Sunđer Bob, često se nađe u nevolji.

SVE EPIZODE BIĆE DOSTUPNE ZA STRIMOVANJE EKSKLUZIVNO NA SKYSHOWTIME PLATFORMI OD 31. OKTOBRA

Nastavak serija

SEZONA: 2 EPIZODE: 10

Frasier

Nova sezona prati Frejžera Krejna (Kelsi Gramer) u sledećem poglavlju njegovog života, nakon što se vratio u Boston, gde se suočava sa novim izazovima, uspostavlja nove veze i, nadajmo se, najzad ostvaruje nekoliko starih snova. Pored Gramera, u ovoj sezoni takođe se pojavljuju Džek Katmor-Skot kao Frejžerov sin Fredi; Nikolas Lindherst kao Alan, Frejžerov stari prijatelj sa koledža koji je postao univerzitetski profesor; Toks Olagundoje kao Olivija, Alanova koleginica i šefica odseka za psihologiju na univerzitetu; Džes Salgeiro kao Fredijeva cimerka Iv i Anders Kit kao Frejžerov nećak Dejvid. Peri Gilpin takođe reprizira legendarnu ulogu Roz Dojl, kao gostujuća zvezda, a nenadmašni Džejms Barouz režiraće dve epizode u novoj sezoni. Trenutno možeš da strimuješ prvu sezonu serije Frasier samo na SkyShowtime platformi.

SVE EPIZODE BIĆE DOSTUPNE ZA STRIMOVANJE SVAKE NEDELJE EKSKLUZIVNO NA SKYSHOWTIME PLATFORMI, A 18. NOVEMBRA ĆE BITI FINALE SEZONE

SEZONA: 2 EPIZODE: 10

Tulsa King

Serija Tulsa King prati šefa njujorške mafije Dvajta, „Generala” Manfredija (Silvester Stalone), neposredno nakon što je pušten iz zatvora posle 25 godina. Umesto dobrodošlice, šef ga potajno šalje u Tulsu, u Oklahomi, sa zadatkom da tamo pokrene posao. Shvativši da njegova mafijaška porodica možda ne misli na njega i njegovo dobro, Dvajt postepeno okuplja ekipu neobičnih likova kako bi mu pomogli da izgradi novo kriminalno carstvo u potpuno nepoznatom okruženju. Anabela Skiora i Tatjana Zapardino, koje su se povremeno pojavljivale u prvoj sezoni, u drugoj su postale deo stalne glumačke postavke, zajedno sa neverovatnom glumačkom ekipom koja obuhvata imena kao što su Andrea Sevidž, Martin Star, Maks Kasela, Domenik Lombardoci, Vinsent Pjaca i Džej Vil, sa Garetom Hedlundom i Danom Delejni

SVE EPIZODE BIĆE DOSTUPNE ZA STRIMOVANJE SVAKE NEDELJE EKSKLUZIVNO NA SKYSHOWTIME PLATFORMI, A 20. NOVEMBRA ĆE BITI FINALE SEZONE

Filmovi

TRILER

Eileen

Zasnovano na istoimenoj knjizi poznate autorke Otese Mošfeg, Eileen prati čudnu mladu ženu čiji sumorni život preti da preraste u beskrajni očaj. U ledenom Bostonu 1960-ih, Ajlin (Tomasin Mekenzi) živi u prljavom, emotivno iscrpljujućem domu svog oca. Ostatak vremena provodi u zatvoru gde radi sa kolegama koji je izbegavaju. Kada se jedna zanosna žena (En Hatavej) priključi zatvorskom kolektivu, Ajlin je potpuno očarana njome. Upravo kad potencijalno prijateljstvo (ili možda nešto više) unese tračak svetla u Ajlinin mračni život, njena nova prijateljica uvlači je u šokantni zločin koji menja sve.

STRIMUJ EKSKLUZIVNO NA SKYSHOWTIME PLATFORMI OD 1. OKTOBRA

DOKUMENTARAC

Klitschko: More Than a Fight

Klitschko: More Than a Fight, od čuvenog reditelja Kevina Mekdonalda, pruža gledaocima jedinstvenu priliku da saznaju više o bivšem svetskom šampionu u boksu u teškoj kategoriji, Vitaliju Kličku, kao i o njegovom bratu Vladimiru, koji su zajedno dominirali u ovom sportu više od jedne decenije. Ovaj dugometražni dokumentarac predstavlja Vitalija, trenutno gradonačelnika Kijeva sa najdužim mandatom, kako napreduje od ringa do politike, da bi na kraju predvodio odbranu prestonice koju je ruska vojska napala februara 2022. godine.

STRIMUJ EKSKLUZIVNO NA SKYSHOWTIME PLATFORMI OD 4. OKTOBRA

HOROR / KOMEDIJA

Lisa Frankenstein

Ljubavna priča puna besa od priznatog autora Dijabla Kodija (Jennifer’s Body) prati neshvaćenu tinejdžerku i njenu srednjoškolsku simpatiju, koja je zapravo jedan lepi leš. Nako što niz užasnih okolnosti njenu simpatiju ponovo vrati u život, njih dvoje kreću na opasno putovanje u potrazi za ljubavlju i srećom. Ali na tom putu pronalaze i nekoliko izgubljenih delova tela. U filmu Lisa Frankenstein glavne uloge igraju Ketrin Njuton (Ant-Man and the Wasp: Quantumania), Koul Spraus (Riverdale), Karla Guđino (The Haunting of Hill House), Lajza Soberano (Make It with You), Džo Krest (Stranger Things) i Henri Ajkenberi (Euphoria).

STRIMUJ EKSKLUZIVNO NA SKYSHOWTIME PLATFORMI OD 26. OKTOBRA

KOMEDIJA / AVANTURA

Kung Fu Panda 4

Po prvi put u gotovo deceniji, Po, najneobičniji majstor kung fua na svetu, vraća se sa novim, smešnim i uzbudljivim novim poglavljem, dok omiljeni animirani serijal dolazi u četvrtom delu. Nakon tri avanture u kojima je pobedio svetske zle sile zahvaljujući svojoj neviđenoj hrabrosti i neverovatnim borilačkim veštinama, Po, Zmaj Ratnik, pozvan je da postane novi spiritualni vođa Doline mira i obuči novog Zmaj Ratnika. Međutim, kada moćna veštica koja može da menja oblike pokuša da uzme njegov Štap Mudrosti, Po shvata da će mu biti potrebna pomoć. Nakon što se udružio sa duhovitom i simpatičnom lisicom, Po otkriva da heroje možete da pronađete na najneočekivanijim mestima.

STRIMUJ EKSKLUZIVNO NA SKYSHOWTIME PLATFORMI OD 27. OKTOBRA

Halloween Hitovi

HORROR (SERIJA)

SEZONA: 1 EPIZODE: 8

Ozloglašeni Čaki pronalazi svoj put do malih ekrana u popularnoj novoj seriji, čiji je izvršni producent sam autor Don Mansini, koji je ujedno i scenarista ove legendarne filmske franšize. Usamljeni tinejdžer Džejk Veber (Zakari Artur) pronalazi staru lutku na jednoj dvorišnoj rasprodaji u predgrađu mirnog američkog gradića. Nedugo zatim kreće jeziva serija ubistava, koja ujedno otkriva svačije najdublje i najmračnije tajne. Dok Čaki (kome je glas pozajmio Bred Durif) seje strah, poznata lica iz njegove prošlosti vraćaju se i prete da će da otkriju njegovo mračno poreklo – kako je od naizgled običnog deteta postao ozloglašena lutka-ubica. Sada je takođe dostupan film: Cult of Chucky Seed of Chucky.

STRIMUJ EKSKLUZIVNO NA SKYSHOWTIME PLATFORMI OD 1. OKTOBRA

KOMEDIJA / HOROR

Scary Movie

Burna komedija koja potresa savremenu tinejdžersku kulturu, ne ostavljajući nijedan horor film, srednjoškolsku seks komediju, akcioni film – pa čak ni same parodije – neparodiranim. Sve počinje ubistvom lepe srednjoškolke, nakon čega grupa zbunjenih tinejdžera otkriva da je ubica među njima. Junakinja Sindi Kembel i njeni prijatelji, koji nemaju pojma šta se dešava, moraju da se zaštite od opasnosti i nesnosne reporterke Gejl Hejlstorm koja jednostavno neće da ih ostavi na miru! Zvuči ti poznato? Naravno da jeste, ali kako se priča razvija, tako niz jezivih i urnebesnih iznenađenja potpuno menja tok radnje i pretvara je u nešto neočekivano i zabavno. Scary Movie ne vodi računa o dobrom ukusu i ismeva pop-kulturu, kao i najpopularnije scene i momente iz filmova i serija 90-ih, koji su puni klišea o tinejdžerima, bez obzira na žanr. Takođe dostupno od 1. oktobra: Scary Movie 2 Scary Movie 3.

STRIMUJ EKSKLUZIVNO NA SKYSHOWTIME PLATFORMI OD 1. OKTOBRA

AKCIJA / AVANTURA

Mumija

Za kaznu zato što je ubio faraona Setija i spavao sa njegovom ljubavnicom, egipatski sveštenik Imhotep (Arnold Voslu) proklet je i živ mumificiran. Ali kada lovci na blago Rik O’Konel koga igra Brendan Frejzer, dobitnik nagrade Oscar, Ivlin Karnahan, koju igra Rejčel Vajs, takođe dobitnica nagrade Oscar i Džonatan Karnahan, koga igra Džon Hana slučajno nalete na njegov grob 1923. godine, ova mumija ponovo oživi! Još od Indijane Džonsa pljačkanje grobnica nije bilo tako zastrašujuće, uzbudljivo i zabavno! Pridruži se avanturisti Riku O’Konelu i egiptološkinji Ivlin Karnahan u otkrivanju izgubljenog grada Hamunaptra i njihovim naporima da spasu svet od nezamislivog zla! Takođe dostupno od 1. oktobra: The Mummy Returns The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor The Mummy (2017).

STRIMUJ EKSKLUZIVNO NA SKYSHOWTIME PLATFORMI OD 1. OKTOBRA

HOROR / MISTERIJA

Happy Death Day

Tri Gelbman je pomalo egocentrična studentkinja koja se na svoj rođendan budi u krevetu studenta po imenu Karter. Kako jutro odmiče, Tri dobija sablasni utisak da je već proživela događaje tog dana. Kada joj ubica sa maskom odjednom oduzme život u brutalnom napadu, ona se na neobjašnjiv način ponovo budi u Karterovoj studentskoj sobi, i to nepovređena. Ova uplašena devojka mora iznova da proživljava ovaj dan sve dok ne otkrije identitet svog ubice. Sada je takođe dostupan film: Happy Death Day 2U.

STRIMUJ SADA NA SKYSHOWTIME PLATFORMI

HOROR / MISTERIJA

Vrisak

Niv Kembel predvodi glumačku ekipu u ovom legendarnom slešer-trileru, prvom u franšizi Scream, koji je redefinisao značenje horora filmova. Posle niza misterioznih ubistava u njihovom gradiću, grupa prijatelja koju predvodi Sidni Preskot (Kembel) postaje meta ubice sa maskom. Dok broj ubijenih raste, Sidni i njeni prijatelji pribegavaju „pravilima” iz horor filmova da bi izbegli užas u stvarnom životu. U filmu se pojavljuju i Kortni Koks, Dejvid Arket, Skit Ulrik, Metju Lilard, Rouz Mekgauan i Dru Berimur. Spremi se za neodoljivu ubitačnu vožnju! Sada je takođe dostupan film: Vrisak 2 Vrisak 3.

STRIMUJ SADA NA SKYSHOWTIME PLATFORMI

KOMEDIJA / HOROR

Porodica Adams

Kada jedan čovek (Kristofer Lojd) koji tvrdi da je Fester, izgubljeni brat Gomeza Adamsa (Raul Džulija), stigne u dom Adamsovih, cela porodica je oduševljena. Međutim, jedino Mortiša (Anđelika Hjuston) sumnja da je u pitanju prevara, jer ne može da se seti detalja iz Festerovog života. Uz pomoć advokata Talija Alforda (Den Hedaja), Fester uspeva da izbaci porodicu Adams iz njihove kuće. Gomez shvata da su se njih dvojica udružili kako bi preoteli bogatstvo Adamsovih i da mora da raskrinka Festera uz pomoć svoje ekscentrične i luckaste porodice, uključujući Sredu (Kristina Riči) i Pagslija Adamsa (Džimi Vorkman).. Sada je takođe dostupan film: Addams Family Values.

STRIMUJ SADA NA SKYSHOWTIME PLATFORMI

HOROR / AKCIJA

The Purge

U filmu The Purge, intrigantnom trileru, članovi jedne porodice stavljeni su na test tokom jedne noći – dokle su spremni da idu da bi se zaštitili? U Americi prepunoj kriminala, sa pretrpanim zatvorima, vlada je dozvolila da jednom godišnje, u periodu od 12 časova, svi zločini, uključujući i ubistvo, budu legalni. Policija je nedostupna. Bolnice ne pružaju pomoć. Tokom te noći, građani uzimaju pravdu u svoje ruke, bez ikakvih posledica i kazni. Upravo u toj noći punoj kriminala, jedna porodica treba da donese odluku kako će da postupa kada nepoznata osoba zakuca na njihova vrata. Kada uljez provali u kuću Džejmsa Sandina (Itan Hok), to pokreće čitav niz događaja koji prete da mu razore porodicu. Sada sve zavisi od Džejmsa, njegove žene Meri (Lina Hidi) i njihove dece da li će pregurati ovu noć, a da se ne pretvore u ista ona čudovišta od kojih se kriju. Sada je takođe dostupan film: The Purge: Anarchy The Purge: Election Year.

STRIMUJ SADA NA SKYSHOWTIME PLATFORMI

HOROR / MISTERIJA

Krug

Zvuči kao još jedna urbana legenda – videotraka puna košmarnih kadrova vodi do telefonskog poziva koji predskazuje smrt onoga ko je gledao ovu traku za tačno sedam dana. Novinarka Rejčel Keler (Naomi Vots) u ovu priču baš i ne veruje sve do momenta kada na misteriozan način umire četvoro tinejdžera tačno nedelju dana posle gledanja te trake. Vođena istraživačkom znatiželjom, Rejčel nalazi tu videotraku i gleda je. Sada ona ima tačno sedam dana da reši ovu misteriju.. Sada je takođe dostupan film: Rings

STRIMUJ SADA NA SKYSHOWTIME PLATFORMI

Rijaliti Tv

RIJALITI

SEZONA : 7 – 8

Below Deck Mediterranean

Below Deck Mediterranean prati osoblje privatne luksuzne jahte dok pružaju prvoklasnu uslugu bogatim gostima koji iznajmljuju jahtu. U svakoj epizodi, tim se sreće sa novom grupom bogatih klijenata koji imaju stroge zahteve i velika očekivanja. Mladi članovi posade moraju da nauče kako da sarađuju u napetim trenucima koji su neizbežni kada se boravi na skučenom prostoru. Iako je ovaj posao zahtevan, on posadi pruža priliku da doživi spektakularne predele, zvuke i ukuse Mediterana. Takođe dostupno od 20. oktobra: Below Deck (S11)

SVE EPIZODE BIĆE DOSTUPNE ZA STRIMOVANJE EKSKLUZIVNO NA SKYSHOWTIME PLATFORMI OD 27. OKTOBRA

RIJALITI

SEZONA : 1 – 4

Below Deck Sailing Yacht

Hit franšiza Below Deck ima nove destinacije u najnovijem izdanju, Below Deck Sailing Yacht. Nova serija prati mlade i atraktivne članove posade na luksuznoj jedrilici dok opslužuju bogate klijente tokom krstarenja prelepim morem oko Krfa, u Grčkoj. Jedrilice uvek zavise od vetra i suočavaju se sa čitavim nizom posebnih izazova koji se razlikuju od onih za motorne jahte. Od jedrenja po jakom vetru do navigiranja po skučenom prostoru gde borave, članovi posade imaju pune ruke posla dok ispunjavaju zahteve gostiju na iznajmljenoj jahti.

SVE EPIZODE BIĆE DOSTUPNE ZA STRIMOVANJE EKSKLUZIVNO NA SKYSHOWTIME PLATFORMI OD 20. OKTOBRA

RIJALITI

SEZONA : 19 – 21

Top Chef (Top šef)

Top šef je hit rijaliti serija takmičarskog karaktera koja u punom sjaju predstavlja umetnost kulinarstva, pružajući uvid u kompetitivno, napeto okruženje ovog biznisa na najvišem nivou. Jednočasovne epizode ove serije predstavljaju ambiciozne kuvare koji izlažu svoja kulinarska umeća ne bi li stekli prestižno zvanje najboljeg kuvara (Top Chef). Kuvari u takmičenju iskusiće iz prve ruke vrlo napeti stil života koji ide uz zvanje glavnog kuvara, a svake nedelje sudije će jednom od njih reći da „spakuje svoje noževe i napusti takmičenje”. Samo jedan kuvar ostaje na kraju spektakularne finalne epizode u kojoj stiče zvanje najboljeg kuvara (Top Chef).

SVE EPIZODE BIĆE DOSTUPNE ZA STRIMOVANJE EKSKLUZIVNO NA SKYSHOWTIME PLATFORMI OD 27. OKTOBRA

RIJALITI

SEZONA : 9 – 11

Vanderpump Rules

Najpoznatija po rijalitiju The Real Housewives of Beverly Hills, Lisa Vanderpump je uspešna vlasnica restorana, koju karakteriše britanski smisao za humor, ljubav prema luksuznim restoranima i opsesija velikim, upadljivim dijamantima. U svom rijalitiju, Vanderpump Rules, ona otvara vrata kuhinje u svom ekskluzivnom holivudskom restoranu i laundžu, SUR. Uz izjavu da je to najseksipilniji objekat koji je ikada posedovala i „mesto gde vodiš ljubavnicu,” Lisa „čeličnom rukom” vodi ovo mesto, kao i njegovo veselo i „vragolasto” osoblje.

SVE EPIZODE BIĆE DOSTUPNE ZA STRIMOVANJE EKSKLUZIVNO NA SKYSHOWTIME PLATFORMI OD 27. OKTOBRA

Post Views: 23

Originalni tekst