Pevačica Ana Nikolić pojavila se večeras na jednom prestoničkom dešavanja, a tom se prilikom osvrnula na godišnjicu smrti njene bliske prijateljice i dugodišnje saradnjice Marine Tucaković.

Jedna od gošći koje su privukle najveću pažnju na večerašnjem dešavanja u Skadarliji jeste, svakako, Ana Nikolić. Kontroverzna pevačica došla je među poslednjima, a na sebi je imala bordo haljinu koju je uparila sa crnim ogrtačem.

Ona se, neposredno pre ulaska u restoran, obratila okupljenim medijskim ekipama, među kojima je i Informer, te se na samom početku osvrnula na godišnjicu smrti Marine Tucaković.

Foto: Informer

 

Fali mi, ne postoji dan da je ne citiram, ali neću sada da govorim o tim teškim temama. Pozdravite me aplauzom jer nisam slomila nogu dok sam dolazila (smeh) – kaže Ana Nikolić za Informer. 

Dolazak Ane Nikolić na rođendan estradnog frizera Borisa Obreškog pogledajte u videu ispod.


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

(VIDEO) Ana Nikolić se prerušila u Karleušu?! Pogledajte snimak koji je zapalio internet, sve vrvi od komentara

sledeća vest

Originalni tekst