Producent i voditelj Žika Jakšić sinoć je proslavio jubilarni šesdeseti rođendan, a tim povodom upriličio je slavlje u jednom beogradskom restoranu gdje se okupio veliki broj njegovih prijatelja i kolega iz javnog svijeta, a među prvima je stigao Nenad Manojlović koji je za Grand progovorio o odnosu sa Radom.

Naime, Neša je otkrio kako je odbio Radin predlog za duetsku pjesmu o kojoj se godinama spekuliše, zbog čega je ona burno odreagovala.

– Ja sam nešto pročitao na internetu, nisam pričao s njom još na tu temu. To nije prvu duet o kome pričamo, prvi je ona odbila, drugi ja, ovaj treći postoji neka igra riječi otac i sin i to mi je bilo odbojno. Kako sam radio oko praznika, jedva sam čekao da odmorim i da se ne javljam na telefon i desilo se da nisam odgovorio, a to je najnormalnije, jer ne javlja se ni ona meni nekad deset dana, što ne zamjeram, normalno– objašnjava Manojlović kome se pjevačica ovog puta zamjerila.

– Mislim da je malkice burnije reagovala, ja ne smatram da je izdaja ako se meni ne svidi pjesma i neću da je snimim. Ako se pojavi neka koja mi se svidi, naravno da ću da snimim, jer mi je ona draža od svih pjevača, ali mi se pjesma nije svidjela. To što se ona naježila na nju, ne dijelimo mišljenje, ona je najavila da me nije ni pitala, ali je to bilo prijevremeno. Ne mora to da bude neka tema gdje smo se mi rastali, može neka veselija- ispričao je Neša.

(Express / Grand.nova.rs)

Originalni tekst