Marko Milivojev Mili pojavio se na večeras održanoj premijeri Rastinog filma.

Reper Mili pojavio se večeras na premijeri Rastinog filma “3211”, a kako je istakao i on se našao u ovom dugo najavljivanom ostvarenju.

Stefan i ekipa su me videli u ulozi u kojoj sam se pronašao. Uživaće publika, biće strava. Emotivno i potresno je. Dok je bio tamo, ja sam jedan od retkih koji nije ćutao i podržavao ga, želim mu svu sreću.

Kako ga u poslednje vreme nije bilo u medijima, reper je istakao da se susretao da brojnim nedaćama, ali je otkrio i da ga ne plaše rešetke koje su se našle večeras u dvorani.

Nije me bilo u medijima, vraćam se nakon mnogih problema. Imam specifičan život. Imao sam privatno neke probleme sa zakonom, ali i lične i porodične. Trebalo mi je malo mira. Ne plaše mene rešetke, izazivaju emociju svakako – rekao je Mili za Informer. 

Ostatak intervjua pogledajte u videu ispod.


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Originalni tekst