Snežana Đurišić kaže da nema favorite, ali da bi joj bilo drago da pobedi njen kandidat.

Pevačica Snežana Đurišić večeras je stigla na finale takmičenja „Zvezde Granda“, a kako kaže, ova sezona je posebna zbog toga što se prijavio veliki broj talentovanih pevača.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

Rađaju se lepa i talentovana deca, ali nikada nismo imali ovoliki broj dobrih pevača – rekla je ona okupljenim predstavnicima medija, a na pitanje ko joj je favorit rekla je:

Ne tipujem ni na koga. Imam svoja dva kandidata koja su podjednako dobra kao i ostali. Nek pobedi onaj za kojeg publika bude glasala.

Snežana kaže da joj priprema pesama sa kandidatima nije teško pala.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

Propozicije su dosta olakšale posao. Trebalo je da se izaberu neke pesme koje su već pevane, sve je to odrađeno, osim te prve pesme koja nije pevana.

Pevačica je otkrila da li među članovima žirija vlada rivalitet.

Rivalitet je korisna pojava, međutim, ja nemam rivalitet. Svejedno je čiji kandidat će pobediti, jer su svi dobri. Svakome je drago da njegov kandidat prođe, ali ono što je sigurno je da će svih 20 koji su večeras u finalu imati svog pevačkog posla, jer zavređuju pažnju.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

Snežanina unuka Lana koja će u julu napuniti 13 godina, dala je svoj sud o žiriju i takmičarima.

Favorite nemam, u žiriju su svi iskusni  svi znaju šta je najbolje za svakog kandidata – rekla je ona, a na pitanje da li će i ona krenuti bakinim stopama, odgovorila je:

Idem u muzičku školu, idem na pevanje, idem na folklor… Baka mi dosta pomaže. Najviše volim da pevam etno pesme, ali, videćemo.

Ceo intervju možete pogledati u videu ispod.

Ceca na finale stigla sa ćerkom! Pevačice skockane od glave do pete - Anastasija prokomentarisala bračni život (VIDEO)

sledeća vest

Srbija

Bitka na Đetinji! Počeo Evropski Kup i Državno prvenstvo Srbije u raftingu (FOTO) Banatska Kopakabana: Počinje sezona kupanja

Srbija

Banatska Kopakabana: Počinje sezona kupanja

Popularno kupalište Peskara ili banatska Kopakabana kako ga mnogi nazivaju, sa svojim izazovnim peščanim plažama, spremno je da u subotu, 8. juna dočeka prve kupače i zvanično otvori novu letnju sezonu.

Samo u ovom kraju će razumeti kad mu kažete da je

Igre reči

Samo u ovom kraju će razumeti kad mu kažete da je „dandara“!

Devetati, žvajznuti, šopiti, izbubecati, istamburati, isprangijati, ćaušati, okajdapiti, rebnuti, marisati, devlati, otandariti … Ovako su nekada, a poneko i danas, u Mačvi nazivali udaranje i tuču. Za pijanstvo imaju više od 30 sinonima: naroljati se, nacevčiti, ožderati, naćefleisati, nadžidžiti, naćokati, ušljokati, ukokati…

(VIDEO) Za tri meseca podigli crkvu! Meštani Dulena kod Kragujevca za primer drugima (VIDEO) Da li ste čuli za malu, malu, malu maturu? Najveselija je!

Originalni tekst