Bivši košarkaš ne krije koliko je srećan pored svoje ćerkice, ali pored toga, jedna stvar ga posebno raduje.

Učesnik „Elite“, Marko Janjušević Janjuš za vreme boravka u Beloj kući svakodnevno je govorio da mu mnogo teško pada razdvojenost od njegove ćerkice Krune, pa je tako nakon završetka rijalitija, odmah pohitao kod nje. 

Foto: Tanja Andric

 

On se trenutno ne odvaja od naslednice koju je dobio za vreme braka sa svojom bivšom suprugom Enom. 

Za vreme učešća u rijalitiju, Marko je dobio psa, Vesnu, koju je mnogo zavoleo, a koju je pred kraj „Elite“ uzela Goca Džehverović, na čuvanje. 

Janjušević je sada na svom Instagram profilu podelio snimak i pokazao koliko je njegova ćerkica presrećna što su zajedno, ali da će ta sreća biti potpuna tek kada im sutra dođe Vesna. 

Foto: Instagram printscreen/mali_janjus

 

– Još Vesna sutra da stigne i to je to – napisao je on kratko. 

Ovo je bivša supruga Stanislava Krofaka sa kojom ima ćerku: Svi tvrde da je bolja

sledeća vest

Hronika

U policajca ispalio pet hitaca, poslednjim metkom ga overio u glavu!  Krvnik OVK još u bekstvu, sumnja se da je pobegao u Republiku Srpsku!

Hronika

U policajca ispalio pet hitaca, poslednjim metkom ga overio u glavu! Krvnik OVK još u bekstvu, sumnja se da je pobegao u Republiku Srpsku!

Vjekoslava Ilića poznajem, on je sjajan čovek i moj dobar drug. Ja sam sinoć bio na pumpi kada sam čuo pucnjeve, nekih dobrih desetak pucnjeva, mislio sam da su petarde, kaže drug Vjekoslava ilića, koga je, kako se sumnja, Albanac Faton Hajrizi teško ranio, a ubio njegovog kolegu Nikolu Krsmanovića (34) kod Loznice.

Ranjeni policajac ispričao kako je došlo do napada! Oglasio se direktor policije RS o ubistvu policajca u Loznici! Nastavljamo potragu u Banjaluci, Bijeljini i Zvorniku! Pogledajte poslednji snimak Artanovog brata: Utvrđuje se ko je od njih dvojice ubio policajca u Loznici

JOŠ Hronika VESTI

Originalni tekst