Bivša učesnica Zadruge, Aleksandra Subotić, nedavno se pomirila sa suprugom Petrom Pecom Raspopovićem i oprostila mu prevaru s njenom nekadašnjom najboljom drugaricom Majom Marinković, a nakon toga su nastavili da vode zajednički život.

Poznato je da je njen suprug imućan, a već dugo se nagađa o tome kako starleta zarađuje.

Aleksandra je odgovarala na pitanja fanova na Instagramu, a jednu osobu je zanimalo da li ima u planu neki posao, na šta je odgovorila da ne mora ni da zarađuje, jer fnansijski dobro stoji.

“Što se posla tiče, ja znam da to ljudima zvuči nestvarno, ali ja faktički ne moram ništa specijalno da radim, a što ne radim svaki dan da bih zaradila i imam najsavršeniji posao na svijetu. Moj posao je marketing – da li na Instagramu ili na Jutjubu”, napisala je Subotićka.

Aleksandra i Peca sa djecom žive na raskošnom imanju nadomak Novog Sada. Plac je velik, sa ogromnim dvorištem, posjeduju i bazen i košarkaški teren, a unutra je sve maksimalno uređeno.

Sa Pecom je dobila sina prije dve godine, a sa njima živi i njena kćerka koju ima sa Aleksandrom Čabarkapom, koju je rodila kada je imala samo 16 godina.

Pričalo se da će ući u Zadrugu da se osveti Maji Marinković, ali je ona na to izjavila: “Ja ne ulazim u rijaliti, ni sad ni nikad! Ne dozvolite da vam pričaju priče! Znam da je priča potrebna, ali ja nisam iz te priče!”.

(Express/Mondo)

ALEKSANDRA SUBOTIĆ NAKON ESTETSKOG ZAHVATA: Ružnu ženu lako je uljepšati

The post NE MORAM NIŠTA DA RADIM: Aleksandra Subotić živi na visokoj nozi appeared first on Express.

Original Article