Emina Jahović progovorila je iskreno o privatnom životu, poslovnim planovima ali i kakve je poteškoće imala u saradnji sa jednom koleginicom.

Foto: ATA Images

 

Dobro se osečam, snažno stojim sa dve noge na zemlju. Takoreći, žena koja može da izdrži dosta toga – bila je samouverena Jahovićeva koja je najavila svoju novu pesmu:

Izlazi mi singl 19. jula,! To je nešto što sam radila za jednim velikim, svetski priznatim di džejem. Uradila sam jednu od najlepših pesmama u svojoj karijeri. Brza je i energična, a opet emotivna.

Kaže da je lakše sarađivati sa ljudima u svetu nego kod nas.

Foto: ATA Images

 

Mislim da je sa ljudima u svetu lakše sarađivati. Ja sam super za saradnju, jedino što sam perfekcionista. Kad ja pišem, onda volim mnogo da se mešam – kaže pevačica i otkriva sa kojom je koleginicom imala najveći problem u saradnji:

Foto: ATA Images

 

 To se desilo sa Lenom Kovačević, za pesmu “Kafe, kafe”, pošto je ona htela da promeni ceo tekst. Neke stvari prosto ne idu. Ona je mislila da je tekst preoštar za nju. Ja sam onda rekla neka pišu, ali ja ne mogu tu da se potpišem. Darko ju je ipak naterao i ona je otpevala taj tekst i pesma je postala veliki hit. Tako da ponekad ipak treba da poslušate autora.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20,  m:SAT TV pozicija 19, Crna Gora – TV Plus pozicija 257, Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH, aplikacija ‘Arena klaud’,  aplikacija”Klik TV”, Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7.

Provaljeni!? Anđela i Zvezdan nikada nisu ni raskidali, ovo je dokaz!?

sledeća vest

Originalni tekst