JEDNA od porotnica izuzeta je iz suđenja bivšem američkom predsedniku Donaldu Trampu jer je navela da se osećala zastrašeno, nakon što su objavljeni pojedini aspekti njenog identiteta, saopštio je danas sudija Huan Merčan.

НЕ МОГУ ДА БУДЕМ НЕПРИСТРАСНА: Настављено суђење Трампу - поротница одустала јер се осећа застрашено

Foto: Tanjug

– Izgubili smo verovatno veoma dobrog porotnika, rekao je sudija, dodavši da mediji treba da se uzdržavaju od toga da objavljuju odgovore mogućih porotnika o tome gde rade. 

U obraćanju sudu, porotnica je rekla da su je kontaktirali porodica, prijatelji i kolege nakon što su iz medijskih izveštaja zaključili da je u poroti, prenosi Glas Amerike.

– Ne verujem da u ovom trenutku mogu da budem fer i nepristrasna i da ne dozvolim da spoljni faktori utiču na moju odluku u sudnici, rekla je porotnica – jedna od sedmoro koji su izabrani ove nedelje.

Trampu se sudi za navodno falsifikovanje poslovne dokumentacije u slučaju tajnih novčanih isplata porno glumici Stormi Denijels i preti mu kazna zatvora do 10 godina.

Bivši predsednik SAD se izjasnio da nije kriv po 34 tačke optužnice.

Suđenje bi trebalo da traje šest do osam nedelja.

 

BONUS VIDEO: SLOBODAN BRKIĆ: Gospod nikome ne da više nego što može podneti!

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

VLADICA IZ ORMARA IZVUKAO ZMIJU DUGU CEO METAR: Neverovatan slučaj u Vranju - Čuju se ženski vrisci, kamera sve snimila (VIDEO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Originalni tekst