Srpski košarkaški trener Vule Abdalović i naredne sezone biće na čelu šefa stručnog štaba OKK Beograda, pošto je sa klubom iz „Žućkove avlije“ produžio ugovor na još godinu dana, saopšteno je danas.

НЕ МЕЊА ПОСАО: Бивши играч Партизана остаје на месту успеха

https://unsplash.com/photos/BfphcCvhl6E

Avdalović je trenerski debi imao na klupi popularnih „klonfera“ u čije redove je stigao u junu 2022. godine i već u prvoj sezoni ostvario je veliki uspeh plasmanom u Superligu Srbije.

U saopštenju se navodi da je Avdalović pored veoma dobrih rezultata uspeo i da na pravi način afirmiše i nekoliko veoma mladih i perspektivnih košarkaša što mu je bila najbolja preporuka da sa OKK Beogradom nastavi saradnju.

On je pre dolaska u OKK Beograd nekoliko godina radio kao pomoćni trener Mege, a u martu ove godine imenovan je za selektora juniorske reprezentacije Srbije.

BONUS VIDEO: KATAI JUNAK ZVEZDE: Ovako je „Magiko“ dao gol Partizanu u 89. minutu 173. večitog derbija

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst