MESEC u Vodoliji danas pravi trigon sa asteroidom Karma, Jupiterom i Venerom u Blizancima, donoseći sjajne mogućnosti za komunikaciju sa osobama koje žive u inostranstvu, saradnju sa strancima, odlazak na kraći put, poznanstva preko interneta ali i druženja sa komšijama.

НЕ ИГРАЈТЕ СЕ СА ТУЂИМ ОСЕЋАЊИМА Астро савет за уторак 28. мај: Данас је дан за сарадњу са странцима

Foto Shutterstock

Ovaj aspekt posebno odgovara poslovnim ženama (Mesec u Vodoliji), koje brže i lakše mogu postići dogovore (Jupiter i Venera u Blizancima) o isplativim projektima. Idealan je i za pisce, novinare, trgovce, jer podstiče maštu ali i memoriju. Takođe, idealan je ako planirate da upišete kurs jezika, programiranja i sl.

Ovaj aspekt najviše će osetiti vazdušni (Blizanci, Vage i Vodolije) i vatreni znaci (Ovan, Lav i Strelac).

Osim trigona sa Jupiterom i Venerom, Mesec obrazuje i konjunkciju sa Plutonom, koji budi iracionalne strahove, ali i isključivost. Ne treba se igrati ni sa čijim osećanjima, jer podsvest danas lako upija sve negativne utiske iz okoline.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

ZAHAROVA ZAPRETILA: Zažalićete

ZAHAROVA ZAPRETILA: Zažalićete

RUSIJA će analizirati ograničenja koja je Poljska uvela na kretanje ruskih diplomata na njenoj teritoriji i preduzeti uzvratne mere, izjavila je danas portparol ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova.

27. 05. 2024. u 18:27

Originalni tekst